Erdoğan gömlek çıkarttı

Abone ol

"Milli Görüş gömleğini çıkardık" sözüyle dikkat çeken Erdoğan bu kez partililere tüzüklerini hatırlattı.

Başbakan Erdoğan dünkü grup toplantısında "Birilerinin özel gayreti var. Hiçbir AKP"li, temsil noktasında olan kişi, kendisine giydirilmek istenen o farklı gömleklere giremez, girmemelidir"" dedi. Erdoğan çizgilerini tüzüğün ortaya koyduğunu söyledi.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, dün partisinin grup toplantısında "Hiçbir AKP"li, temsil noktasında olan kişi, kendisine giydirilmek istenen o farklı gömleklere giremez, girmemelidir" diyerek "gömlek uyarısı"nda bulundu.

Erdoğan, partisinin Meclis Grubu"nda, "AKP iktidarının gerek yönetim anlayışı, gerekse yereldeki yönetim anlayışı itibariyle bunu söylüyorum" diyerek, şu uyarıda bulundu:

HARİTAMIZ BELLİ

Hiçbir AKP"li, temsil noktasında olan kişi, kendisine giydirilmek istenen o farklı gömleklere giremez, girmemelidir. Birilerinin özel gayretleri var. Bu özel gayretlere herhangi bir bakanımız, milletvekilimiz, belediye başkanımız, il genel meclisimiz, belediye meclis üyemiz asla giremez, herhangi bir teşkilat mensubumuz da giremez. Bütün bu çizgimizi, çerçevemizi ortaya koyan tüzüğümüzdür, programımızdır. Bu program çerçevesinde ülkemize hizmet etmenin yol haritasını belirledik. Bununla beraber geleceğe bakarız, ülkemize, milletimize hizmet vermenin heyecanını yaşarız.

Milli Görüş

ERDOĞAN"ın dünkü "gömlek" uyarısı, partisinin ilk kez Antalya"da yapılan kampındaki, "Milli Görüş gömleğini çıkardık" sözlerini akla getirdi. Erdoğan, bakan ve milletvekillerinin katıldığı bu ilk kampta, siyasi geçmişleriyle bugünkü farklarını bu sözleriyle dile getirmişti.

Günün Önemli Haberleri