Erbil vur emri vermemiş!

Abone ol

Mehmet Ali Erbil'in korumalarının karıştığı olayla ilgili bugün Erbil'den bir açıklama geldi.

Mehmet Ali Erbil, dün korumalarının karıştığı ve bir kişinin yaralandığı haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Erbil, saldırı esnasında ve sonrasında korumalarına herhangi bir talimatı olmadığını söyleyerek, yaşananlar tamamen meşru müdefa olduğunu belirtti.

Erbil'i üzen olay dün yaşandı. Eşi ve oğlunun bulunduğu araç kaza yapınca, kazaya karışan taraflar birbirine girdi. Yaşanan kargaşa sırasında Erbil'in şoförü silahına davranınca bir kişi yaralandı. Bu olayların medyaya yansımasıyla birlikte bir açıklama yapan Erbil, saldırı anında kimseye bir talimat vermediğini söyledi.

Kazada aracın içinde küçük oğlu, baldızı ve kayınvalidesinin bulunmasına rağmen karşı tarafın saldırgan tutumlarının devam ettiğini söyleyen Erbil," Şahıslar araçlarından levye çıkararak üzerimize doğru saldırdıklarında, kazaya karışan araçta bulunan korumamız , araçta bulunan oğlumun, aile mensuplarının ve şahsımın can güvenliğini korumak ve saldırganları uzaklaştırmak amacıyla tamamıyla meşru müdafaa amacıyla , ruhsatlı silahıyla yere doğru bir el ateş etmek zorunda kaldı. Maalesef yere doğru atılan kurşun sekerek saldırganlardan birinin ayağını sıyırdı." dedi.

Yaşanan olay sonrası  büyük bir üzüntü yaşadığını belirten Erbil açıklamasında kimseye bir talimat vermediğini belirterek, ‘’Erbil Vurun Talimatı Verdi’’ ya da ‘’Erbil’in koruması terör estirdi’’ şeklinde gerçeğe aykırı olarak basına yansıtılması, üzüntümüzü daha da arttırmıştır." dedi.

Günün Önemli Haberleri