Erbakanın prensine kanca

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Erbakan'ın prenslerinden, Numan Kurtulmuş'la önceki gün gizli bir görüşme yaptı.

Erdoğan, Başbakanlık Konutu'nda önceki gün Saadet Partisi'nin siyasi işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş'la gizli bir görüşme yaptı. Kaynaklar, Kurtulmuş'un AKP'den aday olabileceğini dile getirdiler.

AKP yönetimi, yoğun talep nedeniyle milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süresini 2 gün uzattı. Başvuru sayısının da 4 bine yaklaştığı bildirildi. Milletvekilliği aday adaylığı için başvuranlar arasında ilginç isimler dikkati çekti.

"28 Şubatçılar"ı "sütü bozuk" olarak nitelendirdiği için Genelkurmay Başkanlığı tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan Bekir Sobacı, dün Genel Merkez'e gelerek başvurusunu yaptı.

TBMM Başkanı Bülent Arınç da dün adaylık için başvurdu. Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ise dün sabah saatlerinde partiye gelerek adaylık başvurularını bizzat yaptı. ANAP'lı eski bakan Salih Yıldırım da dün AKP'ye geldi ve aday adaylığı için belgelerini verdi.

FP'nin kapatılmasına neden olan isimler arasında gösterilen eski FP milletvekili gazeteci Nazlı Ilıcak da İstanbul İl Başkanlığı'na aday adaylığı için başvurdu.

Günün Önemli Haberleri