Entegreden sıcak teklif

Abone ol

Tekstil sektörünün en büyük sorunlarından olan verimsizlik doğru yazılımı kullanarak çözülüyor.

Günümüz ticari hayatında yazılım sistemleri gittikçe önemli bir yer teşkil ediyor. İnsanların bu sistemlere adapte olma zorunluluğu ise ayrı bir konu. Mümkün olan en kısa zamanda en fazla işi yapmayı ve yapılan işin eksiksiz olmasını sağlayan yazılım sistemleri dünyada yükselen değer olmaya başladı. Bilgisayar teknolojisinin sürekli gelişmesi beraberinde yazılımlarında gelişmesini gerektirdi. Gelişen yazılım sistemleri ise işletmelere iş gücü ve üretim anlamında daha çok verim kazandırdı.

Tekstil sektörü Türkiye için en önemli alanlardan birisi. Ülke ihracatının büyük çoğunluğu tekstil alanında gerçekleşiyor. Son yıllarda ise tekstil sektörünün önünde çeşitli engeller beliriyor. Bunlardan en önemlisi Çin’den edilen tekstil ürünlerinin ülkemizdeki tekstil sanayiini zora sokması. Diğer önemli engel ise sektörde verim düşüklüğünün olması. Artan rekabet koşulları müşteriye en kısa zamanda en fazla hizmeti sunmayı gerektiriyor. Müşteri memnuniyetini kaybetmeden yapılan işlemler ise işletmenize uygun bir otomasyon sistemi ile gerçekleşiyor. Otomasyon sistemini oluşturacak yazılım paketini seçerken ihtiyaçlarınızı iyi belirlemeniz gerekiyor. Aynı zamanda kurumunuzun verimliliğini artırmak için aldığınız yazılımda insan-süreç-teknoloji faktörlerini bütün olarak görmeli ve bu yönde hareket etmelisiniz.
Ülkemizdeki yazılım alanındaki gelişmeleri incelediğimiz zaman dünya standartlarında ürünlerle karşılaşıyoruz. Bizim dikkatimizi çeken yazılım ise BPOS tarafından geliştirilen Entegre Bilişim tarafından destek ve eğitim hizmetleri verilen Anatolia. Sektördeki ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıkmış bu yazılımı sizin için inceledik. Anatolia’nın incelediğimiz yazılım paketleri bizi fazlası ile memnun etti. Kullanım kolaylığı, güvenilirliği ve esnekliği bir yazılımdan beklediğiniz her şeyi fazlası ile sunuyor. İncelediğimiz ilk paket Anatolia PQM bir kurumsal yönetim paketi(ERP) olarak isteklerinizi fazlası ile karşılıyor. Modüler bir yapıya sahip olan Anatolia PQM bütünleşik olarak içinde Müşteri ilişkileri Yönetmi(CRM) ve Üretim Yönetim Sistemini(MRP) barındırıyor. Yazılımın esnek ve güvenli yapısı sistemi dilediğiniz gibi biçimlendirmenizi sağlıyor. İşlemlerinizi mümkün olduğu kadar az zaman ayırarak yapmanıza imkan sağlayan basit kullanım ise diğer yazılımlar arasından sıyrılmasını sağlıyor. İşletme bünyesinde yapılan işlemlerin ayrıntılı raporlarını bir iki tuşa basarak elde etmek ise MS Excel ile saatlerce uğraşmayı tarihe gömüyor.

Anatolia’nın tekstil toptancılığı ve perakendecileri için geçtiğimiz yıl geliştirdiği Anatolia Texx ise Hatasız takip ve hızlı çalışma,daha iyi hizmet ve kaliteyi beraberinde getiriyor. Anatolia Caretta işletme yazılımlarıyla depo ve ambar otomasyon ihtiyaçlarınız çözüme kavuşuyor.Firmanızın depo iç sayım işlemlerini destekleyen,ürününüzün deponuza girişinden itibaren geçirebileceği tüm aşamaları takip edebilen,farklı lokasyonlardaki depolarınız arasında veri entegrasyonu sağlayan kullanıcı dostu dokümantasyon hatalarının sebep olabileceği zararı minimize etmenizi sağlıyor. Hatasız takip ve hızlı çalışma,daha iyi hizmet ve kaliteyi beraberinde getiriyor. Stok takibinizi büyük ölçüde kolaylaştıran ve otomatize hale getiren Anatolia Caretta,zaman ve maliyetten tasarruf sağlayarak işletmenizin büyüme ve gelişme politikalarına katkı sağlayacak bir yapıya sahip.

İşletmenizde ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir yazılım kullanmanız verim artışı ile birlikte kâr oranınızda minimum %20 artış sağlıyor. Sisteme entegre edilebilen barkodlu sistem sayesinde tüm işlemleriniz hatasız ve hızlı bir biçimde uygulanabiliyor.


Günün Önemli Haberleri