En uzun tırnaklı kadın kaza geçirdi

Abone ol

Dünyanın en uzun tırnaklı kadını olarak rekor kıran kadın araba kazası geçirdi

İNTERNETHABER

91,5 cm uzunluğundaki tırnaklarıyla Guinness Rekorlar kitabına giren kadının tırnakları, geçirdiği araba kazasında kırıldı.

30 yıldır hiç kesmediği tırnaklarının 10'u da kazada kırılan Lee Redmond'un çok üzgün olduğu söylendi.

Bir arkadaşının kullandığı jipde kaza geçiren Redmond'un hayati tehlikesi yok ama ciddi yaraları var. Kötü bir kaza olduğu belirtilen olaydan sağlam kurtulmanın kendisi için bir şans olduğunu söylemiş Redmond ama kırılan tırnaklarının telafisinin olmadığını da eklemiş.

Utah'ta yaşayan Lee Redmond, 1979 yılından bu yana hiç kesmemiş tırnaklarını. 2008 yılında Guinness Rekorlar kitabına giren Redmond'un toplam tırnak uzunluğu 9 metreye yakındı.

Çarpışma sonucu arabadan yola fırlayan kadının tırnaklarının kırılmasının, ününü de zedeleyeceği söylendi.

2006 yılında bir tv programında tırnaklarını kesmesi için kendisi 85 bin dolar teklif edilmişti. Ama kabul etmemişti. Kocasının, Alzheimer hastalığından dolayı da bir süre tırnaklarını kesmeyi düşünmüştü ama yine vazgeçmişti.

Günlük hayatını çok etkilemediğini söylediği tırnakları için çok özerl bir bakım da yapmıyordu. Bu nedenle onun için ciddi bir yük değildi tırnakları.

Rekor ölçümleri sırasında, en çok merak edilen soru sorulmuştu: 'banyoyu nasıl kullanıyorsunuz?' Redmond'un cevabı ise 'Çok dikkatli olmuştu'.

Günün Önemli Haberleri