En korkunç beş sahil heykeli

Abone ol

Dinlenmek, eğlenmek için gittiğiniz sahillerde karşılaşabileceğiniz bu heykellere dikkat edin!

İNTERNETHABER

Günlük yaşamın sıkıntılarından arınmak, insana umut veren sakin denizi izlemek ve ılık kumların üzerinde uzanmak her derde devadır. Huzur verir sahiller insana, hele de tatil için gidilmişse. İşte bu yüzden bazı sanatçıların korkutucu heykellerini sahillere dikmeleri şaşırtıyor insanları.

Gören herkesi şaşırtan ve ürküten bu sahil heykellerinin en korkuncu Hollanda'daki balina heykeli olsa gerek. Hollanda, Scheveningen Sahili'ndeki İmpermeçet Balinası heykeli görenin yüreğini ağzına getiriyor.

Bu yıl Haziran ayında Hollanda'daki Scheveningen Sahili'ne ahşap, alüminyum ve polyesterden yapılmış dev impermeçet balinası heykeli dikildi. Karaya vurmuş, ölü balina heykelini gören turistler havlularını olabildiğince uzağa serdiler.



LİVERPOOL SAHİLİNDEKİ ZOMBİLER İÇİN TIKLAYIN..

[PAGE]



Derinliklere Yürüyen Zombiler - Liverpool, İngiltere

Liverpool'daki bir sahilde denizin dört bir yanına saçılmış onlarca zombiye benzer heykel yer alıyor. Bu ürkütücü görüntünün kaç tatilciyi korkutarak kaçırdığı bilinmiyor.




DENİZDEN FIRLAYAN EL ÜRKÜTÜYOR...


[PAGE]



Uyum Eli - Kore, Homigot

Sıcak kumların üzerinde uykuya daldığınızı, sonrasında gözünüzü açtığınızda ilk gördüğünüz şeyin denizden çıkan dev bir el olduğunu hayal edin. Ürkütücü, değil mi? Gökyüzüne avuç açmış devasa el heykel 1999 yılından beri Kore'deki turistlerin biraz ürpermesine neden oluyor.


BARSELONA'DA YAĞMURLU ODA İNSANLARI KAÇIRIYOR...

[PAGE]



Her Zaman Yağmur Yağan Oda - Barselona, İspanya

"Juan Munoz's 'Una Habatacio on Sempre Plou'" (Her Zaman Yağmur Yağan Oda) adlı eser Barselona kumları üzerinde bir kafese hapsedilen 5 adet taş hacıyatmaz figüründen oluşuyor. Figürlere ne kadar yaklaşırsanız, o kadar ürküyorsunuz. Heykellerin suratlarındaki ifadeler içinizde hemen oradan kaçıp gitme isteği uyandırıyor.



İNGİLTERE SAHİLİNDEKİEV ÇİFT POLİS İMDATI ARATTIRIYOR...

[PAGE]



Açık Denizdeki Dev Çift - İngiltere

Engin dalgaların ortasında duran devasa çifti gören kaç kişi acil durum hattını aramıştır, kim bilir? Sahile arkası dönük olan kız ve erkek heykelinin epey dikkat çektiği kesin.


Günün Önemli Haberleri