En güzel pırlanta bu!

Abone ol

Atasay Kuyumculuk "İnsana saygı ödülü"na layık görüldü. Bu ödülü getiren iş başvurularına verilen cevaplar oldu.

Kariyer.net tarafından geleneksel olarak her sene verilen “İnsana Saygı Ödülü” sahiplerini buldu. “Kuyumculuk sektöründe iş başvurularını yanıtlama oranı en yüksek firma” kategorosinde Atasay Kuyumculuk ödüle layık görüldü.

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törende ödülü alan Atasay Kuyumculuk İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Salim Güneş, temel felsefelerini anlattı. Güneş, nsan Kaynakları yönetiminde temel felsefelerinin çalışanların mutlu ve huzurlu çalışabileceği her türlü koşulu sağlamak olduğunu ve işe alım sürecinde de buna çok önem verdiklerini belirtti.

12. İnsan Kaynakları Zirvesi çerçevesinde, insan kaynakları uygulamaları alanında Türkiye’nin en iyi firmalarının seçildiği törende, 26 farklı kategoride sektör birincilerine ödül verildi.

Meslekte 70. yılını kutlayan Kamer Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi Cihan Kamer’in önderliğindeki ATASAY Kuyumculuk, yıllık 20 ton üretim kapasitesi ile dünyanın ilk 3 firması arasında yer alıyor ve üretiminin yüzde 80’ini 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor. Tüm üretim tekniklerini aynı çatı altında toplayan dünyanın en büyük firması olan ATASAY, özgün tasarımlarını Türkiye çapındaki 115 ATASAY Mağazası’nda tüketiciler ile buluşturuyor.//

Günün Önemli Haberleri