Eminönünde şölen var

Abone ol

Eminönü Belediyesi 32 çifti evlendiriyor, 190 çocuğu da sünnet ettiriyor.

Eminönü Belediyesi'nce, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde 32 çiftin evlendiği, 190 çocuğun sünnet ettirildiği toplu sünnet ve nikah şöleni düzenliyor. Cankurtaran Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek muhteşem şölen için hazırlıklar tamamlanmış durumda.

Nikah ve sünnet şölenini, Zafer Bayramı kutlamalarına denk getirerek, farklı bir etkinliğe imza atmayı hedeflediklerini söyleyen Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, "İlçemizde ekonomik durumu iyi olmayan aile çocuklarını sünnet ettiriyoruz. Ayrıca hem ilk kez evlenecek çiftleri, hem de dini nikahlı yaşayıp da bugüne kadar resmi nikah yaptırmamış olanları da evlendireceğiz. Böylece ülkemizin bir sosyal yarasını da önlemede adım atmış olacağız" dedi.

Çok sayıda ünlü sanatçının katılacağı nikah ve sünnet şöleninde; evlenecek çiftler önce turist otobüsleriyle İstanbul turu yapacaklar ve ardından Sultanahmet'te muhteşem manzaralı bir terasta yemeklerini yiyecekler. Cankurtaran Sosyal Tesisleri'nin tarihi atmosferinde ise sünnet çocukları için değişik çocuk oyunları ve konserler yapılacak.

Oyun parkına dönüştürülecek alanda, gönüllerince eğlenecek çocuklara ayrıca pek çok ikram yapılacak. Aynı mekanda gerçekleştirilecek sünnet ve nikah şöleninde saat 16.00 ile 18.00 arasında sünnet olacak çocuklar için eğlenceler gerçekleştirilecek. Saat 18.00'in ardından ise evlenen çiftler için çok zengin bir program başlayacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde muhteşem bir havai fişek gösterisinin de yapılacağı şölenin sürpriz konukları ise; çekimleri süren "Yandım Ali" adlı tarihi filmin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile Tarık Mengüç olacak. Ahırkapı Roman Orkestrası ile Jale Parıltı'nın konser vereceği şölene çok sayıda milletvekili de katılıyor.

Günün Önemli Haberleri