Eli silahlı suyguncuyu böyle alt etti

Abone ol

ABD’de bir markette çalışan kasiyer, cesareti ve soğukkanlılığı sayesinde soyguncunun planlarını boşa çıkardı.<br/>Marc Alvarez (34) isimli ...

ABD’de bir markette çalışan kasiyer, cesareti ve soğukkanlılığı sayesinde soyguncunun planlarını boşa çıkardı.
Marc Alvarez (34) isimli çalışan, kendisine silah doğrultarak kasayı boşaltmasını söyleyen soyguncunun dediklerini yapmak yerine, kendi hayatını da tehlikeye atarak soyguncuya direnme yolunu seçti. İlk hamlesinde soyguncunun silahını almayı başaramayan Alvarez, bunun üzerine soyguncuyla konuşarak, müdahale etmek için uygun zamanı beklemeye başlıyor.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Alvarez bir süre sonra soyguncuya saldırarak elindeki silahı almaya çalışıyor. Kısa süreli boğuşmanın ardından gencin elindeki silahı alan Alvarez, silahı doğrultarak soyguncuyu kapı dışarı ediyor.

"İLK OLARAK MESLEKTAŞIMI KORUMAYI DÜŞÜNDÜM"
Soygun girişiminin ardından polise haber veren Alvarez, "O sırada ilk olarak, içerideki meslektaşımı korumayı düşündüm. Silahı bana doğrulttuğunda ona kasada para olmadığını söyledim. Konuşurken silahını almaya çalıştım ama olmadı. Sonra tartışmaya başladık, bu sırada silahıyla yüzüme vurdu. Sonrasındaki boğuşmada silahını aldım. Ancak kaçmayı başardı" dedi.
Marketin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, soyguncunun eşkalini belirleyerek, çevrede araştırma başlattı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri