Dulları dolandıran Ünlü

Abone ol

Samsun'da erkekleri evleneceğim vaadiyle kandıran Nigar Ünlü, son erkek kurbanın hışmına uğradı.

SAMSUN’da, evlenmek üzere anlaştığı erkekleri dolandırdığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Nigar Ünlü (28), bu kez bir başkasını ağına düşürdü. Genç kadın, kendisiyle evleneceğini söyleyerek kandırıp, 1300 YTL'sini aldığını iddia eden Salih Kızıl'ın şikayeti üzerine yakalandı.

Dul erkekleri evlenme vaadiyle kandıran Nigar Ünlü, son 2 yıl içinde, 730 YTL’sini alıp, 33 bin YTL’lik iki senet imzalattığını iddia eden Yusuf Yılmaz (71) ile 3 bin YTL’sini aldığını ileri süren Şakir Tanrıverdi’nin (69) şikayetleri üzerine yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Ünlü, 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Genç kadın, iddiaya göre 5 ay önce de, eşini kaybeden 4 çocuk babası Salih Kızıl'dan (47) evlilik hazırlıkları için aldığı 1300 YTL ile ortadan kayboldu. Kızıl'ın şikayeti üzerine aranan Nigar Ünlü, dün Selahiye Mahallesi'nde, sivil polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ünlü, suçsuz olduğunu söylerken, Kızıl, şikayet dilekçesinde, “Nigar ile komşularımın aracılığıyla tanıştım. Birlikte evlenmeye karar verdik. Alış-veriş yapmak için benden para istedi. Kendisine inanıp bin 300 YTL verdim. Sonra ortalıktan kayboldu. 1 hafta bekledim. Gelmeyince polise gittim. Emniyette bana gösterilen fotoğrafların arasından onu tanıdım'' demişti. Gözaltına alınan Ünlü'nün sorgulamasının sürdüğü bildirildi.

Günün Önemli Haberleri