DPli Soylu siyasette yenilik istedi

Abone ol

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun "Beyaz Yürüyüşü" sürüyor. Soylu, yepyeni siyaset için yola çıktıklarını söyledi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, yepyeni siyaset için yola çıktıklarını söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Van'ın Erciş ilçesinde Ebubekir Çiftci Bulvarı'nda partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti'nin 6.5 yılda vatandaşların beklentilerine hitap edemediğini öne sürdü.

Soylu, ''beyaz yürüyüş'' ismini verdikleri yürüyüşleriyle birlikte ülkenin her tarafına gittiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Ahlaklı siyaseti, ahlaklı demokrasiyi, ahlaklı ekonomiyi gittiğim her yerde anlatıyorum. Herkese birlik beraberlik içerisinde olmak istediğimiz Türkiye'yi anlatmaya çalıştım. 70 milyonun kardeş olduğu bir Türkiye'yi anlatmaya çalıştım. Demokrat Parti bir gün olsun değerler üzerinden siyaset yapmamış, kimlik üzerinden siyaset yapmamıştır. Bu kıratın adı hizmet olmuştur. Bu Demokrat Parti'nin adı Keban barajı olmuştur. Köprü olmuştur, yol olmuştur. Ocağına su isteyen adama su olmuştur. İş bekleyen insana iş olmuştur. Bu kırat okuldur, yoldur.''

Soylu, yepyeni siyaset için yola çıktıklarını belirterek, ''Yepyeni bir demokrasi için sizlerle birlikteyiz'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri