DP Beyaz Yürüyüş başlattı!

Abone ol

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu partisinin Kahramanmaraş'taki seçim bürosunun açılışına katıldı. Başbakan Erdoğan'ın "Sivas'tan öteye geçemezler" sözlerine gönderme yapan Soylu Beyaz Yürüyüş başlattıklarını dile getirdi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ülkenin her tarafında 'Beyaz Yürüyüş' başlattıklarını belirterek, bu yürüyüşte asla kavga olmayacağını söyledi.

Soylu, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, partisinin seçim bürosunun açılış töreninde halka hitap etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın (Bunlar Sivas'tan öteye geçemezler) şeklinde konuştuğunu ifade eden Soylu, ''Bırakın Sivas'ın ötesini, ülkemin her tarafını karış karış dolaşarak beyaz yürüyüş başlattım, bu beyaz yürüyüşte asla kavga olamayacaktır'' dedi.

Hükümetin yaklaşık 7 yıldır görevde olduğunu anımsatan Soylu, şöyle konuştu:

''Bu 7 yılda halkı da medyayı da siyasetçileri de ötekileştirdiler. Başka da hiçbir şey yapmadılar. Beyaz yürüyüşte ötekileştirme asla olmayacaktır ve sadece insana hizmet olacaktır. (Sağlıkta reform) dediler borcunu ödeyemeyen hastaları rehin aldılar, cenazeleri karton kutularda ailelere iade ettiler, bunun neresi sosyal devlet? Biz gelince herkes sağlık hizmetlerinden faydalanacaktır. Yeşil kart veya başka bir şey olamayacak, yani herkes eşit olacaktır.''

Konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını yapan Soylu, daha sonra Kahramanmaraş'a hareket etti.

Günün Önemli Haberleri