Djemba kime gidecek?

Abone ol

FB ile GS'nin medyada yer alan isimlerin aksine sürpriz bir oyuncunun peşinde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın medyada yer alan birbirinden farklı isimlerin aksine sürpriz bir oyuncunun peşinde olduğu iddia edildi.

Şampiyon Galatasaray ile şampiyonluğu son haftada kaptıran Fenerbahçe'nin, Premiere Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Eric Djemba-Djemba için kapıştığı iddia edildi.

2004 - 2005 sezonunda Aston Villa'ya Manchester United'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan 25 yaşındaki futbolcunun 2009'a kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen, kulübünün 1 milyon pound karşılığında Djemba-Djemba'yı serbest bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Ancak, Kamerunlu futbolcuya Paris Saint Germain, Sporting Lisbon ve Porto'nun da talip olduğu ve bu yüzden bonservis bedelinin artabileceği kaydedildi.

Aston Villa'da bu sezon bekleneni veremeyen ve teknik direktör David O'Leary ile anlaşmazlığa düştüğü için sadece 4 maçta yedek olarak forma giyen Djemba-Djemba, Aston Villa'dan 15 bin pound haftalık ücret alıyor.

Kamerunlu futbolcunun gündemdeki diğer isimlere göre düşük maliyetli oyuncu olması bu oyuncunun Türkiye macerasına başlamasının hiç de zor olmadığı iddia ediliyor. Bunun yanında Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncusu Song'u da devreye sokarak Djemba-Djemba'yı renklerine bağlamaya daha yakın bir takım olduğu ileri sürüldü.

Günün Önemli Haberleri