Diva Gülben Ergeni fena bozdu

Abone ol

Popstar Alaturka'nın jüri üyesi Gülben Ergen, Bülent Ersoy'un sözleriyle şok oldu. Ergen Diva'ya kırıldığını söyledi.

"Popstar Alaturka” programının jüri üyeleri Bülent Ersoy ile Gülben Ergen, canlı yayında tartıştı. Bir yarışmacı hakkında yorum yapan Ersoy, araya girmeye çalışan Ergen’e, “Seni sanatımda muhatap almam” dedi.

- BENİ ÖLDÜRÜR MÜSÜNÜZ?
- SİZİ MUHATAP DAHİ ALMAM

Ramazan adlı yarışmacının diğer yarışmacılara haksızlık olmasın diye şarkıyı yarım kesmesi üzerine sinirlenen Ersoy, sanatta yaşamak için öldür felsefesinin varlığını kabul etmenin şart olduğunu söyledi. Ergen’in “Yaşamak için çocuğunuz yaşındaki beni öldürmek niyetinde misiniz?” sözlerine cevap veren Ersoy, “Çok teessüf ederim Sayın Ergen, ben sizi muhatap bile kabul etmem sanatımda” dedi. Ersoy’un bu sözlerine şaşırıp bozulan Ergen, “Size ben de çok kırıldım, beni sevenler de size çok kırıldılar” dedi.

MUHABİRE KAFA ATAN OYUNCU

[PAGE]


Nejat İşler, önceki gece kendisine soru soran muhabire kafa attı

Sevgilisi Berrak Tüzünataç’la birlikte Taksim’de kaldıkları otele taksiyle gelen İşler, önce muhabirlere el hareketi yaptı. Taksiye yaklaşarak soru sormaya hazırlanan muhabire sinirlenen İşler, araçtan indi ve muhabire kafa attı. Alkollü olduğu gözlenen İşler, peşinden giden muhabire “Ben sana kafa falan atmadım. Hani neren yaralandı, göster?” diyerek yaptığı hareketi inkâr etti.

SEZEN AKSU'DAN HAYRANLARINI ŞOK EDEN SÖZLER

[PAGE]

Kuruçeşme Arena’da önceki akşam konser veren Sezen Aksu, sahnelere veda sinyali verdi. “Bu son konser olabilir” diyen Sezen Aksu, “Birkaç yıl ara vermek istiyorum, seneye buralarda olur muyum belli değil, dinlenmem gerekiyor” şeklinde konuştu.

Büyük bir kalabalığın izlediği konserde sanatçıya orkestrasının yanı sıra 40 kişilik vokal grubu da eşlik etti.

Klasikleşmiş şarkılarını Boğaz’a karşı söyleyen Aksu, veda sinyali vererek hayranlarını üzdü.

NEDEN AÇILIMA DESTEK Mİ?

Sezen Aksu’nun veda sözlerine, Demokratik açılımla ilgili yorumları nedeniyle aldığı tepkilerin neden olduğu yorumları yapıldı. Konserde Tarkan’ın seslendirdiği ‘Şıkıdım’ adlı parçasını da söyleyen sanatçı için nakaratlarda “A acayip Sezen Aksu’sun” vokali yapıldı.

İŞTE SABA TÜMER'İN SEVGİLİSİ

[PAGE]

Ünlü haberci Saba Tümer, erkek arkadaşıyla birlikte ilk kez Süper Star Life tarafından görüntülendi.

Kahkahalarıyla meşhur ünlü haberci Saba Tümer, erkek arkadaşıyla birlikte eğlendiği mekandan çıkarken görüntülendi.

Ortaköy'de bir mekanda gece yarısına kadar eğlendikten sonra birlikte ayrılan Saba Tümer ve sevgilisi kameraları görünce önce panik olsalar da, birlikte görüntü vermekten kaçınmadılar.

Kameraları karşısında görünce meşhur gülme krizlerinden birine tutulan Saba Tümer, erkek arkadaşının mesafeli tavırlarının aksine muhabirlerle şakalaştı. Sevgilisinin arabasına binen Saba Tümer'in bitmek bilmeyen kahkahaları en sonunda sevgilisini de güldürmeyi başardı ve ikili neşeyle mekandan ayrıldı.

Günün Önemli Haberleri