Di Maria, Mesut’tan daha karakterli

Abone ol

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Di Maria ile Mesut Özil arasında kıyaslama yaparak, "Özil’in gitmesine ben karar verdim. Tekn...

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Di Maria ile Mesut Özil arasında kıyaslama yaparak, "Özil’in gitmesine ben karar verdim. Teknik bir karardı. Takımın dengesi için Di Maria’yı tercih ettim O, Mesut’tan daha karakterli" dedi.
İspanyol radyosuna konuşan konuşan Ancelotti, "Di Maria’yı yardımlaşması ve daha karakterli olmasından dolayı tercih ettim. Bale’in transferinin ardından Özil’den çok Di Maria’yı kadroda tutmak daha doğruydu" değerlendirmesinde bulundu. Ancelotti, "Bu yıl Altın Top ödülünü kazanması gerekiyor" dediği Cristiano Ronaldo için ise, "Profesyonelliğiyle kendisini en fazla şaşırtan futbolcu" yorumunu yaptı.

R.MADRİD-BARSELONA MAÇI
"El Clasico" ile ilgili de konuşan Carlo Ancelotti, "Asla bir El Clasico maçını kaçırmadım. Her zaman büyük bir maç. Futbolcuların hepsinin motive olmasından dolayı da hazırlık aşaması kolay bir maç. Tek sorun rakibin gücü" dedi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri