Dev kapkaççıyı boyu eleverdi

Abone ol

İzmir'de iki kişinin cep telefonunu çalan 28 yaşındaki kap-kaççıyı 2 metrelik boyu ele verdi.

İzmir’in Balçova ilçesi ve Güzelyalı semtinde 2 kişinin cep telefonlarını kapkaç yöntemiyle çaldığı ileri sürülen zanlı, yaklaşık 2 metreye varan boyu nedeniyle, polisler tarafından kısa sürede fark edilerek yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Güzelyalı 105 sokak girişinde, 17 yaşındaki öğrenci Öyküm P’nin elindeki cep telefonu, kapkaççı tarafından çalındı.

Kapkaççı olay yerinden uzaklaşırken, Öyküm P. babasıyla birlikte karakola giderek olayı bildirdi ve zanlının eşkalini verdi. Kısa süre sonra, Balçova ilçesi Mithatpaşa Caddesi’nde yürüyen Elif Güneş’in de elindeki cep telefonu, kapkaççı tarafından çalındı.

Güneş de polise başvurarak durumu bildirdi. Polis, Öyküm P. ile Elif Güneş’in verdiği ve yaklaşık 2 metre uzluğunda boyu olduğu bildirilen zanlıyı yakalamak için Balçova’da arama başlattı.

Ekipler, kısa süre sonra eşkale uyan M.G’yi (28) yakaladı. Çalındığı bildirilen cep telefonlarından biri M.G’nin üzerinde, diğeriyse evinde yapılan aramada ele geçirildi.

ZANLI PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Poliste teşhircilik suçundan kaydı bulunduğu bildirilen M.G’nin, psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenildi. Daha önce profesyonel basketbol oynadığını söylediği öğrenilen M.G, parasının olmaması nedeniyle böyle bir olaya karıştığını öne sürdü.

Günün Önemli Haberleri