Derbi öncesi flaş gelişme

Abone ol

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelesi öncesinde önemli gelişmeler yaşandı

Derbi öncesi Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının beklediği haber geldi. İl Güvelik Kurulu tarafından verilen izin Fenerbahçe-Beşiktaş maçında 2600 Beşiktaş taraftarı karşılaşmayı tribünden izleyebilecek.

Fenerbahçe taraftarı kendi evinde oynadığı Mersin İdmanyurdu maçı sırasında pankart açarak Beşiktaş taraftarının Kadıköy'e gelmesini arzu ettiklerini ilan etmişti.

Fenerbahçe cephesinde bunlar yaşanırken Beşiktaş yönetimi ise Fenerbahçe yönetimine Kadıköy'e Beşiktaşlı taraftarların alınması için başvuruda bulunmuştu. Fenerbahçe yaptığı durum değerlendirmesinin ardından Beşiktaş taraftarlarının gelmesinde bir mahsur görmediğini açıklayarak topu İl Güvenlik Kurulu'na atmıştı.

Bugün gelen haberle de iki takımın isteği de gerçekleşmiş oldu. Derbi karşılaşmalarında rakip takım taraftarlarına getirilen deplasman yasağı Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında kaldırıldı.

İl Güvelik Kurulu tarafından verilen izin ile Beşiktaş taraftarı Kadıköy'e gidebilecek. Verilen izne göre Fenerbahçe-Beşiktaş maçında 2600 Beşiktaş taraftarı karşılaşmayı tribünden izleyebilecek.

Günün Önemli Haberleri