Derbi maça polis ordusu

Abone ol

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde 2 bin 500 polis görev yapacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Lig maçında 2 bin 500 polis görev yapacak.

Müsabakada toplam 2 bin 500 güvenlik görevlisi görev yapacak. Fenerbahçe Kulübü 250 özel güvenlik görevlisi görevlendirecek ve
toplam 95 kamera ile tespitler yapılacak.

Hem Anadolu yakasında, hem de Avrupa yakasında iskelelerde yoğun güvenlik önlemi alınacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında tüm tedbirler saat 13.00'ten itibaren alınacak. Stat kapıları saat 14.00'den itibaren açılacak.
     
BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİNE 2 BİN 525 KİŞİLİK YER AYRILDI
     
Kulüpler tarafından kendi seyircilerine toplu ve ücretsiz bilet verilmeyeceğini vurgulayan İstanbul Valiliği'nde, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, ''Toplu seyirci organizasyonu yapılmayacak. Seyirciler toplu olarak güvenlik güçleri eşliğinde stada götürülmeyecek. Münferit olarak stada gelen rakip takım seyircilerine, UEFA kriterleri uyarınca güvenliği tam olarak sağlanmış, stat kapasitesinin yüzde 5'i oranında yer ayrılmıştır'' diye konuştu.

Beşiktaş seyircisine, 50 bin 509 kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yüzde 5'i olan Migros Tribünü'nde 2 bin 525 kişilik yer ayrıldığını belirten Güngör, ''Beşiktaş seyircisine ait biletler bugün saat 13.00'ten itibaren Biletix gişelerinden, bir kişiye en fazla 2 bilet vermek ve kimlik fotokopisini ibraz etmek kaydıyla satışa sunulacaktır'' dedi.

Günün Önemli Haberleri