Denizbanktan işletme ON

Abone ol

Denizbank, sektörlere özel çözümler getiren program paketi ''İşletme ON'' yazılımını hizmete sundu.

Denizbank, sektörlere özel çözümler getiren program paketi ''İşletme ON'' yazılımını müşterilerinin hizmetine sundu.

Denizbank'dan yapılan açıklamaya göre, İşletme ON paketi, perakendecilik, imalat ve sanayi, eczane ve sağlık, restoran ve cafe, otomotiv ve yedek parça sektörlerine özel çözümler getiriyor.

Bir finansal yönetim programı olan İşletme ON, işletmelere stok ve cari hesap takibi, web tabanlı görüntüler, barkod uygulamaları, ürün gruplandırma ve eşleştirme, kredi kartı uygulamaları, birden fazla şubeli işletmeler için eş zamanlı uygulamalar, üretim aşamalarının izlenmesi, satın alma emirlerinin otomatik oluşturulması gibi kendi özel süreçlerini yönetebilmesi için destek sağlıyor.

Denizbank İşletme Bankacılığı'nın yazılım paketi hakkında bilgi veren Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, her bir ihtiyaca özelleştirilmiş ürünler ve hizmetler sunabilmek amacıyla sık sık işyeri sahipleriyle bir araya gelerek sıkıntılarını ilk ağızdan dinlediklerini, öncelikli ihtiyaçlarını anlamaya çalıştıklarını belirtti.

İsfendiyaroğlu, her işletmenin kendine özel süreçleri bulunduğunu, kişiselleştirilmiş programlarla bu işletmelerin her birine destek vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

İsfendiyaroğlu, 140 bine yaklaşan Denizbank İşletme Bankacılığı müşteri sayısını, 2008 yılında 350 bine çıkaracaklarını ifade etti.

Günün Önemli Haberleri