Deniz Baykal evinde vuruldu

Abone ol

Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da CHP Gençlik Kolları'ndan da Kemal Kılıçdaroğlu'na destek geldi.

Baykal'ın "Birleşin, bütünleşin" çağrısının dikkate aldıklarını ifade eden CHP'li gençler Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini açıkladı.

CHP Antalya Gençlik Kolları üyeleri, Son Nokta Kültür Merkezi'nde basın açıklaması yaptı. Gençlik Kolları Başkanı Eren Kurt, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini, genel merkez başta olmak üzere bütün CHP'lilerin Kılıçdaroğlu'na tam destek vereceğini söyledi.

BÜTÜNLEŞMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Deniz Baykal'ın "Birleşin, bütünleşin" çağrısını dikkate aldıklarını ve bu çağrı üzerine açıklama yaptıklarını ifade eden Eren Kurt, "Bu saatten sonra birleşmeye bütünleşmeye ihtiyacımız var. Tek adayla kurultayı atlatıp genel seçimde iktidara çıkmak için gerekenleri yapacağız." dedi.

Antalya il yönetiminin Kılıçdaroğlu'na destek vermemesi gibi bir durumun olmadığını kaydeden Kurt, İl Başkanı Özer Ülken'in yapmış olduğu açıklamanın açık ve net olduğunu belirterek, "Deniz Baykal'ın kurultayda bu saatten sonra aday olmayacağını açıklamasından sonra bizde Kılıçdaroğlu'na destek vereceğiz. CHP'ye yakışan bir kurultay olacaktır. Tek adayla önümüzdeki genel seçime hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kendilerinin Deniz Baykal'a destek olarak Ankara'ya gittiklerini açıklayan Kurt, "Antalya gençliği olarak Deniz Baykal'a sahip çıkacağımızı bir kez daha yinelemek istiyorum. Genel başkanımıza sahip çıkmaktan ve komplocuların cezasını vermekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Deniz Baykal, genel başkanlık için adaylığını tekrar ortaya koymayacaktır. Bu noktada da Kemal Kılıçdaroğlu çok doğru bir adaydır. Amacımız halkın istediği bir genel başkanla yola çıkmaktır." diye konuştu.

GELİYOR GELİYOR KILIÇDAROĞLU ŞARKISI ÇALDILAR

Öte yandan toplantı öncesi ve sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayında slogan olarak hazırlattığı 'Geliyor Geliyor Kılıçdaroğlu' şarkısının çalması da dikkat çekti.

Günün Önemli Haberleri