DEM Parti heyeti, MHP Grubunu ziyaret etti
Abone olDEM Parti MHP'yi ziyaret etti. MHP heyetinde 3 genel başkan yardımcısı yer aldı. MHP lideri Devlet Bahçeli "Ziyarette olmayı arzu ederdim" dedi.
DEM Parti, temaslarına devam ediyor. Bugün iki ziyaret
gerçekleştirecek olan DEM Parti'nin ilk ziyareti MHP'ye
gerçekleşti.
Bahçeli görüşmede yer almazken; MHP Genel Başkan Yardımcılar Semih Yalçın, İsmail Faruk Aksu ve Feti Yıldız yer aldı. DEM Parti heyetinde ise Tuncer Bakırhan, Tülay Hatimoğulları, Gülistan Koçyiğit ve Sırrı Süreyya Önder katıldı.
Ekol TV muhabiri Selda Güneysu aktardığı bilgiye göre MHP lideri Devlet Bahçeli "Ziyarette olmayı arzu ederdim" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, basına kapalı olarak
yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Şunu
bilmenizi isterim, çok faydalı bir görüşme oldu."
değerlendirmesinde bulundu.
Tülay Hatimoğulları ise yaşanan süreçle ilgili görüşmelerde bulunduklarını belirterek, tüm görüşmeleri tamamladıktan sonra detaylı açıklama yapacaklarını bildirdi. MHP heyetine teşekkür eden Hatimoğulları, "Sayın Devlet Bahçeli, sağlık koşulları elverseydi, bugün bu görüşmede olacaktı fakat sağlık koşullarından dolayı kendisinin yetkilendirdiği heyetle görüştük. Biz, kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acil şifalar diliyoruz." ifadesini kullandı.