Daum gidiyor mu?

Abone ol

Daum Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Ayrılık sinyalleri veren Daum konusunda Yıldırım son noktayı koydu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Christoph Daum'un sözleşmesinin bir yıl daha devam edeceğini belirterek, şu anda takımıyla birlikte Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa ve Fortis Türkiye Kupası'nda finale odaklanan Alman teknik adamın başarı hedeflerini gelecek sezon da sürdürmek istediğini kaydetti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Başkan Aziz Yıldırım, bugün bir gazetede yer alan, geçen sezon sonunda şahsının, yönetim kurulundaki arkadaşlarını teknik direktörleri Christoph Daum'u Fenerbahçe'de kalması yönünde ikna ettiği, bu sezon sonuna doğru yaklaşıldığında ise Daum'a alternatif bir isim bulunamadığı ve Alman teknik adamın, transfer istekleri karşılanmadığı için mutsuz olduğu yönündeki haberin gerçekle ilişkisi olmadığını vurguladı.

Açıklamada Başkan Yıldırım, "Teknik direktörümüz Christoph Daum'un Fenerbahçe'deki sözleşmesi bir yıl daha devam edecektir. Şu anda takımıyla birlikte Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa ve Fortis Türkiye Kupası'nda finale odaklanan hocamız, başarı hedeflerini önümüzdeki sezon da sürdürmek istemektedir. Daum, 100. yılımızda da Fenerbahçe'de olmak istediğini her fırsatta dile getirmektedir. Fenerbahçe'de işler baskıyla değil, iş ve gönül birliğiyle yürüyor" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri