Darülacezede şölen var

Abone ol

Yağmur nedeniyle ertelenen “Darülaceze’de Beşinci Mevsim” şöleni 07 Mayıs günü düzenlenecek.

30 Nisan Pazar günü yapılması planlanan ancak olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen “Darülaceze’de Beşinci Mevsim” şöleni 07 Mayıs Pazar günü düzenlenecek.

Kayışdağı Darülaceze Tesislerinde geçen yıl ilki düzenlenen ve 3000 Darülaceze dostunu bir araya getiren “Darülaceze’de Beşinci Mevsim” şöleni, bu yıl da tüm Darülaceze dostlarını buluşturacak.

Gerek kapasite gerekse yüzölçümü olarak Türkiye’nin en büyük huzur evi olma özelliği taşıyan Kayışdağı Darülaceze Tesislerinde düzenlenecek olan şenliğe Darülaceze sakinleri ve yöneticileri, Darülaceze’de gönüllü çalışmalarda bulunan kurum, kuruluş ve şahıslar, İBB ve İlçe Belediyelerin yöneticileri, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları katılacak.

07 Mayıs Pazar günü Kayışdağı Darülaceze Müdürü Av. Tayfun Karali’nin saat 11.00’de yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak olan “Darülaceze’de Beşinci Mevsim” şöleni 40 kişilik İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının gösterisiyle devam edecek. 11.45’te sahneye gelecek olan İBB Kent Orkestrası 45 dakika boyunca katılımcılara müzik ziyafeti çekecek. 12.30’da verilecek olan öğle yemeğinin ardından kent orkestrası, konserine kaldığı yerden devam edecek. Şölenin öğleden sonraki bölümünde ise sırasıyla Vasfi Demircioğlu, Ceyhun Şişmanoğlu, Seyfettin Çakıral, Yaşar Reis, Ferhat Sağlam isimli sanatçılar sahne alacak. Son olarak Darülaceze Çocukevi Folklor ekibinin sahne alacağı “Darülaceze’de Beşinci Mevsim” şöleni günün ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Sizleri tüm Darülaceze dostlarının bir araya geleceği
“DARÜLACEZE’DE BEŞİNCİ MEVSİM” Şöleninde
Darülaceze sakinleriyle buluşmaya davet ediyoruz.

- 11.00 Darülaceze Müdürü Av. Tayfun Karali’nin açılış konuşması
- 11.20 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösterisi
- 12.00 Kent Orkestrası
- 12.30 Öğle Yemeği
- 13.30 Kent Orkestrası
- 14.10 Karadeniz Yöresi Sanatçılar (Vasfi Demircioğlu, Ceyhun Şişmanoğlu, Seyfettin Çakıral, Yaşar Reis, Ferhat Sağlam)

TARİH : 07 Mayıs PAZAR
SAAT : 11.00

Günün Önemli Haberleri