Cosiodan canlı renkler

Abone ol

Casio 2007 Mart koleksiyonunda yer alan outgear serisinin bir parçası Marinegear modeli göz kamaştırıyor.

Ersa güvencesiyle pazarda yer alan Casio, Marine Gear modelinin outdoor tasarımı, yatçılık sporunu tamamlayan gelgit göstergesi özelliği ile farklılığını gözler önüne seriyor.

Seride yer alan saatlerin denizde günbatımını anımsatan göz alıcı turuncu ve kırmızı renk seçenekleri ise, deniz sevenler için düşünülen renkli bir detay. Marine Gear modelinin özellikleri saymakla bitmiyor. Tüm yüzü kaplayan LCD ekranda bir seferde hava derecesini, ayın safhasını ve daha fazlasını görme imkanı bulunuyor. Termometresi, gelgit ve ay durumu göstergesi, 100 metre su geçirmezlik, zemin aydınlatma, dünya saati, kronometre, günlük alarm, saat başı sinyali, tam otomatik takvim, saatin 12/24 olarak gösterilmesi, ton sesini açma-kapama ve saat göstergesi özellikleri ile tercih edilmeye değer.

Kadranındaki canlı renklerle yaratılan farklılığı, orijinal metal kayışlarıyla birleştiren marka, outdoor sporlarını zarafetle donatıyor. Spor yapanlar için zamanlamanın önemli bir nokta olduğu bilinciyle özel sporlar için üretilen modelleri ekstrem ve yatçılık spor tutkunlarının arzu ettikleri ay ve gelgit durumu göstergeleriyle spor yapanların tercihi olmaya hak kazanıyor.

Casio 2007 Kadın - Erkek Koleksiyonu tasarımındaki farklılıklarıyla saat severlerin beğenisine sunuluyor. Bu koleksiyonu mutlaka görmenizi öneriyoruz.

Casio Marinegear: 158 YTL (silikon kayışlı modeller) - 168 YTL (metal kordonlu modeller)

Günün Önemli Haberleri