Coniler deliriyor!

Abone ol

Irak savaşı ülkelerine dönen ABD askerlerini delirtti. Tam bir isyan noktasındalar.

ABD askerlerinin eve dönüş hikayesi isyana dönüşüyor. Irak'tan gazi olarak ülkelerine dönenler durumu Neoconların savaşı olarak yorumluyorlar.

ABD ordusunun Afganistan ve Irak'ta yürüttüğü savaşın ABD içinde birçok sosyal olayı tetikleyen ana neden olduğu belirtildi.

Psikolojik nedenlerden ya da savaş gazisi olarak ABD'ye geri dönen askerelerin çılgınlık derecesinde deli, sarhoş, yalnız ve evsiz olmarını araştıran yardım grupları sosyal eğilimin tam anlamıyla bir isyan noktasına geldiğini açıkladılar.

ABD askeri Peter Mohan'ı örnek olarak gösteren kuruluşlar ABD ordusu gazilerinin Neocon savaşının faturasının bu askerlere çıktığına dair yorumlara yer veriyor.

Vietnam'da on bin ABD askerinin yaşadığı eve dönüş sorunlarının aynen tekrar ettiğini belirten ABD Gazileri Federasyonu şuan itibari ile 1500 Afganistan ve Irak gazisinden 400’ünün evsiz olduğunu belirterek bu insanların bu sorunlarını yalnızlığa itilerek yaşadığını zamanın tamamını sarhoş olarak geçirdiklerini belirtti.

San Francisco Evsiz Gazilere Yardım Derneği'nden Micheal Blecker, gazilerin eve dönmeleriyle birlikte büyük bir stres yaşamaya başladıklarının altını çizdi.

BU NEOCON SAVAŞI

Jack Downing, ülken için herşeyini ortaya koyup bedeninden oluyorsun ama geri geldiğinde senin ihtiyaçlarını karşılamıyorlar, bu merhametsizlik diyerek isyan ediyor.

Günün Önemli Haberleri