Çocuklardan Başkan’a özel indirim

Abone ol

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, her gün mahalleleri, çarşı pazar dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve sorunları çözmeye devam ediyor…

Başkan Kavuncu'nun bugünkü durağı Karadolap ve Yeşilpınar mahalleleriydi…

Karadolap Mahallesi’nde bazı dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının merkezlerini ziyaret eden onlarla sohbet eden Başkan İsmail Kavuncu, ardından sokaklarda ve parklarda dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Kavuncu, mahallede satış yapan minik kız çocuklarıyla da sohbet etti ve onların tezgahlarındaki takılardan kendi çocukları için satın almak istedi… Başkan’la fiyat pazarlığı yapan minikler, okul şenliklerinden tanıdıkları ve çok sevdikleri Kavuncu için özel indirim uyguladılar. Başkan ve beraberindekilerin alışverişiyle neredeyse ellerindeki tüm ürünleri satma imkanı bulan minikler çok sevindiler ve teşekkür ettiler.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Yeşilpınar Pazarını da ziyaret ederek esnafla ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Her zaman olduğu gibi Yeşilpınar’da da pazara anneleriyle birlikte alışverişe gelen çocuklar Başkan’ın kendilerine hediye ettiği rengarenk oyuncaklarla çok mutlu oldular.

Günün Önemli Haberleri