Çocuklar satranç takımıyla sevindi

Abone ol

Sancaktepe Belediyesi yayınları arasında bulunan ve çocuklara yönelik içeriğe sahip “Sancaktepe Çocuk Dergisi” okurlarını sevindirdi.

İlk sayısında okuyucularına ödüllü bulmaca veren dergi, çocuk okuyucularından yoğun ilgi gördü. Bulmacayı doğru yapan öğrenciler arasında yapılan çekiliş sonunda 200 okuyucu satranç takımı hediyesi kazandı.

Aileleri ile birlikte Sancaktepe belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen hediye dağıtımı programına Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı. Başkan Erdem salona girdiğinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Erdem öğrenciler dergiyi okuyup ödülü kazanmalarından dolayı tebrik ederek eğitim hayatında başarılar diledi. Başkan Erdem yaz dönemine giren öğrencileri yaz spor okullarına katılmaları için çağrıda bulundu. Kısa konuşmanın ardından Başkan Erdem 200 kişiden oluşan kalabalık gruba tek tek kazandıkları hediyeyi dağıttı.

Öğrencilerle beraber gelen veliler hediye alma esnasındaki yaşanan mutluluğa ortak oldu. Veliler, okumaya ve bilgilendirmeye yönelik derginin içeriğini çok faydalı bulduklarını ve yapılan yararlı çalışmaları beğendiklerini belirtti.

Hediye dağıtımından sonra önerenciler Başkan İsmail Erdem ile beraber fotoğraf çektirdi.


Günün Önemli Haberleri