Çocuklar faciaya yol açtı

Abone ol

Adana'da yokuşa parkedilen minibüsün el frenini indiren iki çocuk, bir aile faciasına yolaçtı.

Kazada, iki çocuk annesi 28 yaşındaki Gülistan Türkmen öldü, 7 yaşındaki oğlu Osman ile 2 yaşındaki Ramazan ise hastanede yoğun bakımda.

Kaza, 100. Yıl Mahallesi Yenişehir İlköğretim Okulu yakınlarında yaşandı. 01 LB 747 plakalı minibüsü evinin önündeki yola park eden Bekir Kılıç, iddialara göre kapılarını kilitlemedi. Minibüsüne binen Kılıç'ın çocukları 3 yaşındaki Nurgül ile 8 yaşındaki Dilek, oyun oynadıkları sırada aracın el frenini indirdi. Minibüs, yokuş aşağı gitmeye başladı ve bu sırada oğlunu Yenişehir İlköğretim Okulu'na götüren 28 yaşındaki Gülistan Türkmen ile oğulları Osman ve Ramazan'a çarptı.

Minibüs, orta refüje çarparak durabildi. Ağır yaralanan anne ile çocukları, acil yardım ambulansı ile Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Anne Gülistan Türkmen, doktorların müdahalesine rağmen akşam saatlerinde hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 2 yaşındaki Ramazan Türkmen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Osman'ın ise sağlığının iyi olduğu bildirildi. Kazada, minibüsün içindeki çocuklar ise yara almadan kurtuldu. Polis, minibüs sahibi Bekir Kılıç'ı gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

Günün Önemli Haberleri