Clooney samuray oluyor

Abone ol

Ünlü Hollywood yıldızlarının sinema projeleri yaz aylarında da hız kesmiyor.

Internetteki ''variety'' ve ''hollywood reporter'' sitelerinin haberlerine göre, sinema yıldızları önümüzdeki günlerde yeni projelerde rol almaya hazırlanıyor.

''Sex and the City'' dizisinin Carrie Bradshaw karakteri Sarah Jessica Parker, ''A Family Affair'' adlı romantik komedide kamera karşısına geçecek.

Sarah Lotti'nin eserinin yayın haklarını satın alan New Line film şirketi, proje için başrol oyuncusu olarak Parker'ı belirledi. Güzel bir emlakçının kendinden yaşça büyük bir adamla kaçamak yapmasının ardından gelişen olayları konu alan filmde Parker, daha sonra nişanlandığı gencin ailesiyle tanışmaya gidince büyük bir sürprizle karşılaşıyor ve kaçamak yaptığı adamın müstakbel kayınpederi olduğunu fark ediyor. Filmin yönetmeninin henüz belirlenmediği kaydedildi.

FOSTER GERİLİM FİLMİNDE

Oscarlı ünlü aktris Jodie Foster ise son zamanlarda gerilim filmlerinden vazgeçemiyor. Yine bir gerilim filminde rol almaya hazırlanan Foster'ın rol arkadaşları, Terrence Howard, ''Lost'' dizisinin oyuncusu Naveen
Andrews ve Mary Steenburgen olarak belirlendi. Neil Jordan'ın yöneteceği ''The Brave One'' adlı yapım, vahşice saldırıya uğrayan bir kadın gazetecinin (Jodie Foster) intikam almak için harekete geçmesini konu alıyor.

''SAMURAY'' GEORGE

Weinstein kardeşlerin beyazperdeye aktarmaya hazırlandığı Akira Kurosawa klasiği ''The Seven Samurai''ın yeni çevrimi için çalışmalar da sürüyor. Film için George Clooney, Zhang Ziyi ve Donnie Yen'e rol öneren Weinstein kardeşler, Ziyi'nin filmde ''Shino'' adlı kasabalı kadını, Yen'in ise samurayların lideri Kambei'yi canlandırmasını planlıyor.

George Clooney'nin de başrollerden birini üstlenmesinin düşünüldüğü film, haydutlar tarafından abluka altına alınan bir kasabanın yedi samuray tarafından kurtarılmasını anlatıyor.

WINONA RYDER'DAN YENİ PROJE

Ünlü aktris Winona Ryder ise ''Sex and Death 101'' adlı filmde rol alacak. Daniel Waters'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstleneceğifilmde, kadın düşkünü Simon Baker'a o güne kadar beraber olduğu 101 kadının adını içeren bir listenin gönderilmesinin ardından yaşanan olaylar işleniyor.

Günün Önemli Haberleri