Cinnet geçiren amir ölüm saçtı

Abone ol

Adana'da cinnet geçiren Emniyet Müdür Yardımcısı eşi ve iki oğlunun kafasına kurşun yağdırdı

Adana'da, geçirdiği cinnet sonucu eşi ve iki oğlunu öldürdükten sonra intihar eden Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Zülküflü Akbaba'nın, banka kredi borcu ödemelerinde güçlük yaşadığı ve bir süre önce otomobilini sattığı öğrenildi.

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Zülküflü Akbaba, eşi ve iki oğlunu vurdu. Akbaba daha sonra intihar etti. Akbaba'nın eşi ve oğullarından biri olay yerinde, kendisi ve diğer oğlu da hastanede öldü.

Adana merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi Yarbaşı Polis Merkezi'nin üst katındaki lojmanda oturan Zülküflü Akbaba, eşi Gülseren, oğulları Serkan ve Volkan Akbaba'nın başına tabancayla ateş ettikten sonra, kendi kafasına da kurşun sıktı.

Gülseren ve Serkan Akbaba olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Zülküflü Akbaba ile oğlu

Volkan ise kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Zülküflü Akbaba'nın, eşi ve oğlunun da ek kart sisteminden yararlandığı bir bankadaki kredi kartına borçları dolayısıyla ödeme güçlüğü çektiği, zaman zaman limit aşımına uğradığı ve bir süre önce yaklaşık 10 bin YTL'ye kadar ulaşan bu borcu kapattığı öğrenildi.

Zülküflü Akbaba'nın, aynı dönemlerde otomobilini sattığı bilgisi edinildi.
Zülküflü Akbaba'nın eşinin evhanımı olduğu, oğlu Barış Serkan'ın KKTC'de Lefke Avrupa Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü, ödeme zorluğundan dolayı öğrenimini yarıda bırakarak, iş kurmak amacıyla Adana'ya döndüğü, diğer oğlu Özgür Volkan'ın Adana Hipodromu'nda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtildi.

Olayın gerçekleştiği lojman ve Adli Tıp Kurumu önünde toplanan yakınları ve meslektaşları, olayın şokunu yaşarken, ''Sakin ve hoşgörülü bir kişiliği olan Zülküflü Akbaba'nın böyle bir olayı nasıl gerçekleştirdiğine inanamıyoruz'' dediler.

Bu arada, hipodromda yaklaşık 3.5 yıldır TJK kadrosunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Özgür Volkan'ın mesai arkadaşları, arkadaşlarının, ''sessiz, sakin'' kişiliğe sahip olduğunu belirttiler.Arkadaşları, Özgür Volkan'ın, bir süredir babasının il emniyet müdürü olarak atanmasını beklediğini ancak, bunun gerçekleşmemesinin sıkıntısını yaşadığını ve rütbelerini bile mahkeme kararlarıyla almaktan yakındığını söylediğini ifade ettiler.

Kastamonu'dan 2001'de Adana'ya tayin edilen ve Temmuz 2004'te Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden, Araştırma Planlama Koordinasyon (APK) Merkezi'ne atanan Zülküflü Akbaba'nın bir süre önce de tayininin Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne çıktığı ancak, işbaşı yapmadığı kaydedildi.
Günün Önemli Haberleri