Cinayet gecesini kardeşi anlattı

Abone ol

Münevver Karabulut cinayetinde o geceyi yaşayan kardeş her şeyi anlattı. "Polis Cem'e yol verdi. Biz gitmeden 4 dakika önce kaçtı" dedi.

Başı kesilen Münevver Karabulut’un kardeşi Enver Karabulut olay gününü anlattı: “Öldürüldüğünü bilmeden o evin önünde sabaha kadar bekledim. Cem’in adresini bulmama rağmen polis ve jandarma beni 20 dakika dolaştırdı”

Hunharca öldürülen Münevver Karabulut’un kendisinden 1.5 yaş küçük kardeşi Enver Karabulut, ablasının öldüğü gün ve sonrasında yaşananları anlattı.

20 DAKİKA DOLAŞTIK, BİZ GİTMEDEN 4 DAKİKA ÖNCE CEM VE BABASI KAÇTI

Olay günü evde olmadığını babasının telefonu üzerine eve geldiğini söyleyen Enver Karabulut, “Polisler bize bir açıklama yapmadan bilgisayardan ablamın arkadaşlarını görmek istediler. Resimlere baktık Cem Garipoğlu’nun resmini görünce işte bu çocuk dediler. Bana Cem’in nerede oturduğunu sordular. Bahçeşehir dedim. Bunun üzerine beni de alarak birlikte Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü’ne gittik oradan da Bahçeşehir’e geçtik. Jandarma Komutanlığı’na gittiğimizde ben Cem’in bir arkadaşınn adresi alırken telefonumun da hoparlörünü açtım. Polis de jandarma da duydu. Ama beni orada 20 dakika dolaştırdılar ve biz olay mahalline gitmeden 4 dakika önce Cem ve babasının oradan ayrıldığını öğrendim” dedi.

POLİS CEM'İN ARACINA YOL VERDİ

Cem Garipoğlu’nun fotoğraflarını polislere göstermelerine rağmen Cem Garipoğlu ve babasının oradan çıktıklarını ve polisin kendilerine yol verdiğini söyleyen Enver Karabulut, “Biz bunu söylediğimizde biz görmedik onları tanımadık dediler. Bizim evde Cem’in fotoğrafını görüyorlar ve sonra Cem’i tanımadıklarını söylüyorlar” diye konuştu.

BİZDEN DNA ALDILAR ONLARDAN ALMADILAR

Olaydan sonra skandallar zinciri yaşadıklarını söyleyen Enver Karabulut, “Biz mağdur olmamıza rağmen benden ve babamdan doku örnekleri aldılar ama Cem’in ağabeyinden ya da başka akrabalarından alınmadı. Kamera kayıtları bulunamadı dendi biz bunları kendi imkanlarımızla bulduk. Jandarma ve polis site yöneticisine kayıt yoktur diyerek tutanak tutturuyor. Biz 15 ayrı kamera kaydını bulduk” dedi.

Günün Önemli Haberleri