Cimbomun sambacı avı

Abone ol

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in şimdiye kadar tam 80 futbolcu izlediği ortaya çıktı.

Galatasaray Yönetimi bir yandan Riva ve Seyrantepe projelerini bitirmek için çabalarken, diğer taraftan şimdiden önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyor.

Bir süre önce Brezilya'ya giderek sambacı avı başlatan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in şimdiye kadar 80 futbolcu izlediği belirlendi. Sarı - kırmızılı kulübün seçtiği futbolcu ajanlarının da, Sezgin'in yanında yer aldıkları öğrenildi.

Yönetimin, Brezilya operasyonunu ligin ilk yarısında başlattığı ve Galatasaray adına futbolcu izleyen ekibin birçok şehirde genç ve yetenekli oyuncuları takibe aldıkları vurgulandı. Sarı - kırmızılılar ayrıca Brezilya'nın ünlü menajerlik şirketleriyle de temasa geçti. Gelecekte kulübe büyük paralar kazandırabilecek genç oyuncuları tek tek tespit etmeyi amaçlayan yönetimin, maçları izleyen ekibe, bu futbolcuların bilgilerini tek tek tutturduğu belirtildi.


Gençler de gelecek
Galatasaray'ın hocası Eric Gerets'in de, bazı menajerlik şirketleriyle anlaşma sağlayan Adnan Sezgin'in, Brezilya'da yaptığı çalışmaları yakından takip ettiği kaydedildi.

Nisan sonuna kadar Brezilya'daki çalışmalara devam edecek olan sarı - kırmızılılar, transferi düşünülen oyuncular, kulüpleri ve menajerleriyle pazarlık masasına oturarak anlaşma sağlamaya çalışacak.

Brezilya'dan hangi bölgeler için futbolcu alınacağı, Nisan ayında mevcut kadrodaki yabancılarla yapılacak görüşmelerden sonra netlik kazanacak. Ayrıca alt yapı için de Brezilyalı genç oyuncular transfer edilecek.

Günün Önemli Haberleri