Cimbomda yüzler güldü

Abone ol

Cimbom'un Antalya kampı devam ediyor. Hakan Şükür, Arda ve Tomas'ın attığı goller teknik heyeti sevindirdi.

Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, Titanic Futbol Center'da, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yaptığı idmana, hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Sabri katılmazken, Emre ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Isınma koşusunun ardından, pas çalışması yapan Galatasaraylı futbolcular pas ve kanat ortalarına gol çalışması yaptı.

Hakan Şükür, Arda ve Tomas'ın attığı goller teknik heyeti sevindirdi. Kaleye 3 grup halinde yapılan şut atışlarında en çok golü Ümit Karan ve Ergün Penbe'nin takımı kaydetti. İdman yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlanırken, maçta Hakan Şükür suratına çarpan bir top nedeniyle kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Yağmur altında yapılar antrenmanda futbolcuların istekli ve mücadele gücünün yüksek oluşu teknik heyeti memnun etti. Sarı-kırmızılıların bu akşamki idmanın da sabahki çalışmanın uzun ve yorucu geçmesi nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Antalya kampını yarın tamamlayacak olan Galatasaray'ın 17 Ocak'ta İzmir'de Hertha Berlin ile yapacağı hazırlık maçının da iptal edildiği açıklandı. Sarı-kırmızılı ekibin aynı tarihte bir başka maç ayarlamaya çalıştığı da alınan bilgiler arasında. Bu arada, Vestel Manisaspor'a Oğuz ile birlikte 1.5 yıllığına kiralık gideceği söylenen Özgürcan, Galatasaray ile antrenmanlara çıkmaya devam ediyor. Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Özgürcan'ın menajerlerinin Vestel Manisaspor yöneticileriyle görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Günün Önemli Haberleri