Cimboma tatlı hediye!

Abone ol

Galatasaray, Denizli karışsında ilk yarıya yenik kapattı. Ancak ikinci yarıda tam bir mucize yaşandı.

Maçla iligili bir kaç dakika kaldı. Her iki takım son hazırlıklarını tamamladı.
Galatasaray'ın en çok merak ettiği şey ise kimin başkan olacağı.

Takımlar sahaya çıktı. İstiklal Marşı okunuyor. Ve karşılaşmanın ilk yarısı başladı.

Galatasaray bugün tam altı futbolcu sakatlığı yüzünden katımdaki yerini alamıyor. Bu oycunculardan en önemlisi Ümit Karan, Hasan Şaş. Galatasaray'da Hakan şükür ve Hasan Kabze ilk yarıda sahaya çıktılar.

Maçın başlamasıyla birlikte Galatasaray gol bulmak için hemen rakibine baskı kurmaya başladı ve Hakan bir atak yakaladı ancak gol olmadı.

Necati bu kez sağ kanattan topu aldı ve Hakan çıkış yaptı orta ancak araya giren defans oyuncusu topu uzaklaştırdı. Volkan Aslan topu adı ve arkadaşlarına atarken Hakan ile Denizlispor'lu oyucu yere düştü.

5. dakika Denizlispor gol yememek için büyük mücadele sergilerken, Yusuf ani çıkışlarla gol bulmaya çalışıyor. Hasan Kabze ile Denizlispor'lu oyuncunun top kapma yarışı faulle durdu. Denizlispor Mehmet Yılmaz'la faul atışı kullandı. Selahattin Kınalı topa sert vurdu ancak top yandan dışarı çıktı.

Galatasaray ilk korner atışını kullandı Song yükseldi ancak Denizlispor defansı topu taca gönderdi. Galatasaray ilk atakları karşısında bunalan Denizlispor bu dakikalarda oyun kontrolünü eline aldı ve Galatasaray karşısında gol arıyor sık sık.

Maçta 13 dakika golsüz eşitlik sürüyor. Denizlispor köşe atışı kullanıyor. Mondragon dikkatli ve Necati gelen topu uzaklaştırdı.

Galatasaray ile Denizlispor'un karşılıklı atakları sürüyor. Gol her iki takım adına her an gelebilir.
20 dakika Galatasaray sağlı sollu ataklarla gol bulmaya çalışıyor. Ayhan solda Uğur sağda sürekil Hakan ile Necati'yi gol pozisyonuna sokuyorlar.

24. dakika Galatasaray atakları daha da sıklaştı ancak beklenen gol henüz gelmedi. Denizlispor tüm hatlarıyla yarı alanına çekildi. Sadece Yusuf ilerde tek bekliyor on ada Selahattin destek veriyor ve bu ataklar da zaman zaman Galatasaray kalesinde tehkeye dönüşüyor.

Maçın başında en net pozisyon az daha Galatasaray kalesinde gol oluyordu ancak Mondagon bunu kurtardı.

İliç kendi cezasahası dışında topu Yusuf'a kaptırdı Topu bir anda önüne alan Selahattin ceza sahasına girdi ve Mondragon ile karşı karşya kaldı. Plase bir vuruşla topu kaleye gönderen Selahattin'in bu topunu Mondon güzel bir refleksle kurtardı.

Maç iyice hızlandı top bir o kalede, bir bu kalede. Ancak beklenen gol henüz gelmedi.
35. dakika Galatasaray bu dakikalarda ataklarını iyice sıklaştırdı ancak henüz aradığı golü bulamadı. Denizlispor kantra ataklarla gol bulmaya çalışıyor ve ik net fıtsat da yakaladı ancak bunlar golle sonuçlanmadı.

38. dakika Yusuf Selahattin paslaşmasında top taca çıktı. Galatasaray tac atışı kullanıyor. Ferrhat topu Hakan'a attı ancak Hakan yetişemedi.

İliç topla birlikte rakip kaleye giderken kendisine faul yapıldı ve oyun durdu. İliç'in tedavisi sürüyor.

42. dakika golsüzlük eşiktik sürüyor. Her iki takım gol bulmak için tüm hatlarıyla saldırıyor. San bir dakika ilk yarı için normal sürenin bitimine henüz gol yok. Volkan ile Uğur Uçar'ın paslaşması Hasan Kabze'ye kadar giden top Şaşa İliç topu aldı ve top kornere çıktı. İlk yarıda son dakika ve Galatasaray korner atışı kullanıyor.

Ayhan kullandı Volkan aldı ve pas olarak attı Burak yükseldi ve topu kafa ile uzaklaştırdı. Ve ilk yarı sona erdi. Maçın hakemi oyunu bitirmedi ve Denizlispor'da Mehmet Yılmaz topu bir anda önünde buldu ve Galyatasaray ceza sahasına girdi topu ağlara genderdi.

Galatasaray kongersi'nde resmi sonuç olmamakla birlikte Canaydın yeniden başkanlık koklutuğuna oturdu.

İkinci yarıya Sabri de girdi ve oyun başladı. Denizlispor ikinci gol için bastırıyor. İlk gol pozisyonu Ancak bu kez başarılı olamıyor Denizlispor'lu oyuncular.

Galatasaray tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullandı Necati vurdu Hamido son anda topu kornere yolladı. Yardımcı hakem topun kaleciye temas etmediğini işaret etti.

52. dakika Volkan Galatasaray adına sarı kart gören oyuncu oldu rakibine yapıtğı faulden dolayı. Karşılıklı top kayıpları yaşanıyor her iki takım da.
Galatasaray beraberlik için tüm hatlarıyla rakip yarı alanına geldi.

Galatasaray tüm hatlarıyla Denizlispor yarı alanına girdi. Ve beraberlik golünün gelmesi an meselesi. Maçta 56. dakika Galatasaray gol ararken Denizlispor'lu oyuncu topu kendi kalesine gönderdi.

Denizlispor yediği şok golen snora bu kez galibiyet için bastırıyor. Galatasaray'da Marek Hainz oyuna girdi Uğur oyundan alındı.

64. dakika Galatasay yüzde yüzlük bir gol fırsatı daha yakladı ancak top az fakla dışarı çıktı. Ahyan arakdaşlarını sürekli gol pozisyonuna sokuyor ancak gol alakları şu ana kadar galibiyet golünü bir türlü atamadı.

Galatasaray Ayhan ile galibiyet golünü buluyordu ancak son anda defans oyuncusu araya girdi topu kornere gönderdi.

68. dakika kullanılan korner atışında kaleci rahat topu aldı ve bekletmeden topu oyuna soktu. Galatasaray topu aldı ve Hakan topla buluştu yanına gelen Sabri'ye topu atarken araya giren Tomas topu taca gönderdi.

Galatasaray Necati'nin ayağından galibiyet golünü yakalamıştı ancak kaleci buna izin vermedi. Ani Galatasaray atağında Hainz soldan topu getirdi ceza sahasına kadar girdi ve bom boş Necati'ye verdi. Necati topa vurdu ancak kaleci bunu dışarı attı.

Necati'nin bu topu dışarı atmasından bir kaç saniye sonra bir kez daha topu önünde bulan Hainz bu kez kimseye pas vermedi ve iki çalımla ceza sahasına girer girmez topa sert vurdu ve top kalecinin solundan ağlara gitti.

Atılan golden sonra Galatasaray futbolcular arasında büyük sevinç yaşanıyor. Golden sonra tüm oyuncular Gerets'in yanın akadar gittiler ve yumak oluşturdular.

76. dakika Hasan Kabze topu kaptırdı ve Mustafa Keçeli koştu topu aldı ve orta top ağlara gitti ancak daha önce bayrak havaya kalktı.

Galatasaray tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanıyor. Ahyan kullandı Sabri topu aldı Hakan'a attı. Ondan Volkan Necati'ye kadar giden top ortala alan mücadelesine dönüştü.

Galatasaray'da Mehmet Güven oyuna irdi. Hasan Kabze oyundan çıktı. Ve Galatasaray bu değişiklikle 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanmış oldu.

Galatasaray 3 gole çok yaklaştı ancak Necati bu topu da dışarı attı. Maçın başından bu ana kadar sürekli kendisine verilen topları dışarı atan Necati'nin morali iyice bozuldu ancak arkadaşları kendisini teselli etti.

Denizlispor'da oyuncu değişikliği Alex oyuna girdi Serhat Gürpınar oyundan çıktı. Maçın 84. dakikasında.

Galatasaray son dakikalarda bir kazaya uğramamak için bir gol daha bulmak istiyor.
88. dakika Galatasaray serbest vuruş kazandı. Normal süre sonra erdi ve ilk uzatma dakikası. Sabri topu aldı ve ilerdeki arkadaşlarına attı Hakan Şükür ve bomboş top kaleye gönderdi ancak Mikka son anda yetişti ve topu cizgi üzerinden çıkardı.

San saniyeler artık gözler hakeme çevrildi. Ve Denizlispor ilk yarıyı yenik kapattığı Denizli'de ikinci yarıda Denizlispor'lu oyuncunun sayesinde galip döndü. Artık saniyeler tükeniyor. Sabri sarı kart gördü. ve Galatasaray Denizli'den mutlu döndü.

Günün Önemli Haberleri