Cimbom sır gibi saklıyor

Abone ol

Sıcak para sıkıntısı yaşayan Galatasaray Yönetimi, dış transferdeki sessizliğini koruyor.

Galatasaray yönetiminin, son olarak, ismini sır gibi sakladığı 25 yaşındaki Arjantinli bir orta saha oyuncusu ile görüştüğü belirtildi .
Futbol A.Ş. Sorumlusu Adnan Sezgin önünüzdeki günlerde Arjantin'e gidecek. Ön libero ve orta alana futbolcu transfer edileceği belirtildi.

Sıcak para olmayınca Transfer çalışmalarına Gravesen, Maniche ve Ze Roberto gibi ünlü isimleri ortaya atarak başlayan, ancak yüksek maliyetleri nedeniyle başarılı olamayan Sarı-Kırmızılılar, rotayı şimdi daha mütevazı isimlere çevirdi. Ganalı Muntari, Hırvat Tudor, İsveçli Linderoth ve İtalyan Donati"ye ilaveten Güney Amerika piyasasına dalan yönetimin, önceliği verdiği 25 yaşında Arjantinli bir orta saha oyuncusu ile görüşmeye başladığı, ancak ismini sır gibi gizlediği belirtildi.

"Merak etme, alacağız"

İkinci Başkan Adnan Polat ile teknik heyetin bir araya geldiği akşam yemeğinde "ön libero" isteğini yineleyen Gerets, "Hiç merak etme, alacağız" yanıtı karşısında rahatlarken, Linderoth ile pürüzlerin büyük ölçüde giderildiği ve Arjantinli"nin olmaması olasılığı karşısında "hazır kıta" olarak tutulduğu ifade edildi.

Menacerler tarafından tavsiye edilen Donati"ye teknik heyetin sıcak bakmadığı vurgulanırken, yönetimin Real Madrid"li Helguera ile görüştüğü, ancak yüksek maliyeti nedeniyle görüşmelerin ilerleme kaydedilemeden sonlandırıldığı ileri sürüldü.

Günün Önemli Haberleri