Cimbom Luce ile imza atıyor

Abone ol

Prensipte anlaşma sağlanan Rumen hocanın, yarın akşam İstanbul'da olacağı söylendi.

Prensipte anlaşma sağlanan Rumen hocanın, yarın akşam İstanbul'da olacağı, cumartesi günü de Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

BİRÇOK GÖRÜŞMEDEN SONRA

Kalli'nin istifasından sonra, başta Michael Laudrup olmak üzere, Louis Van Gaal, Didier Deschamps, Felix Magath ve Abdullah Avcı gibi birçok teknik direktörle görüşen Galatasaray Yönetimi’nin, Mircea Lucescu ile anlaştığı öne sürüldü. Rumen hoca ile prensip anlaşmasına vardığı ifade edilen Sarı-Kırmızılılar’ın, yarın İstanbul’a gelecek olan tecrübeli teknik adamla cumartesi günü masaya oturacağı ve son detayları görüşerek sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

ŞAMPİYONLUKLARA ALIŞKIN

Mircea Lucescu, 2000-2001 sezonunda başına geçtiği Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşımayı başarmıştı. İlk sezon lig şampiyonluğu yaşayamayan Rumen hoca, bu sevince ikinci sezonunda ulaşmıştı. Aynı sezon Galatasaray, Devler Ligi’nde çeyrek finalin kapısından dönmüştü. Özhan Canaydın’ın gelişiyle görevine son verilen Luce, Beşiktaş’ın başına geçip, Siyah-Beyazlı ekibe de 100. yılında şampiyonluk coşkusu yaşatmıştı. (Cüneyt KARAKAYA /Fanatik )

Günün Önemli Haberleri