CHPnin Adana adayı çok iddialı

Abone ol

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgümüş öyle böyle iddialı değil. Mevcut belediye başkanı Aytaç Durak'ı ise rakip olarak bile görmüyor.

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş, ''Aytaç Durak'ı rakip olarak görmüyorum. O, dönemini bitirdi'' dedi.

Özgümüş, bir otelde düzenlediği toplantıda, seçim kampanyası çalışmalarına bugünden itibaren resmi olarak başladıklarını söyledi.

Adana Sanayi Odası başkanlığı görevi sırasında ''Türkiye'nin kötü yönetildiğini ve Adana'da kötü bir şehircilik anlayışı olduğunu'' her zaman dile getirdiğini söyleyen Özgümüş, şöyle konuştu:

''Bu nedenle hep başka ülkelerdeki doğru örnekleri gösterip, çözüm önerileri üreterek yetkililere sunduk. Ancak bu projeler hayata geçmedi. Adana'da çarpık kentleşme var. Ulaşım, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en kötüsü haline dönüştü. Yeterli yeşil alan yok. 'Madem bunlarla ilgili projeleri hazırladın, onları uygulama fırsatı verelim' teklifi gelince, aday oldum.''

Dürüst, cesur ve iddialı olduğunu ifade eden Özgümüş, şöyle devam etti:

''Hayatımın hiçbir döneminde, kimse geçmişimle ilgili bir olumsuz söz söyleyemez. Alnım ak, başım dik. Cesaretim konusunda da kimsenin kuşkusu yoktur. İlkelerim, halkın ve ulusun çıkarları için mücadele ettim. Karşılığında bedel ödemeyi göze aldım, ödedim. Yine göze alacağım. Bugüne kadar hep iddialıydım. Bugün de iddialıyım. Dürüst, cesur ve vizyon sahibiyseniz, iddialı da olmanız gerekir.''

Günün Önemli Haberleri