CHP'den Ergenekon sanıklarına öncelik

Abone ol

CHP lideri meydanlara iniyor. İlk duraklar Haberal ve Cihaner'in aday gösterildiği iller olacak.

İNTERNETHABER

ANKARA- 12 Haziran'da yapılacak genel seçim için anamuhalefet partisi meydanlara iniyor. Seçim çalışmasını Kurtuluş Savaşı gibi kurgulayan CHP'in ilk durağı Samsun olacak. Ardından Ergenekon sanığı Mehmet Haberal ve İlhan Cihaner'in aday gösterildikleri iller Zonguldak ve Denizli geliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim beyannamesini 22 Nisan Cuma günü açıkladıktan sonra meydanlara inecek. Önüne 81 ilde miting hedefi koyan Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Samsun olacak.

HABERAL ELEŞTİRLERİNE ZONGULDAK'TAN YANIT

24 Nisan'da 'Samsun'a çıkacak' olan Kılıçdaroğlu 1 Mayıs'a kadar sürecek bir program hazırladı. İlk programa göre 25 Nisan'da Zonguldak'a gidilecek. Kılıçdaroğlu kent merkezinde bir miting yapacak. Mitingde aday gösterilmesi tartışma konusu olan Mehmet Haberal'la ilgili eleştirilere de yanıt verilmesi bekleniyor.

DENİZLİ'DE CİHANER'LE POZ VERECEK

Kılıçdaroğlu'nun üçüncü durağı ise son dakika boşluğu ile listeye eklenen İlhan Cihaner'in aday gösterildiği Denizli olacak. 26 Nisan'da Denizli'de bulunacak olan Kılıçdaroğlu ikinci sıra adayı İlhan Cihaner'le de yan yana ilk kez poz vermiş olacak.

Kılıçdaroğlu'nun gezileri 27 Nisan Edirne, 28 Nisan Balıkesir, 29 Nisan Tekirdağ ve 30 Nisan Hatay ile devam edecek.

1 MAYIS'TA TAKSİM'DE

Kılıçdaroğlu 1 Mayıs'ta İstanbul'da olacak. Kılıçdaroğlu Taksim'de kutlanması için başvuru yapılan 1 Mayıs 'İşçi Bayramı'na katılacak.

Günün Önemli Haberleri