CHPden Bakan Çelike övgü

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e CHP'den zeytin dalı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim bölgesi Bursa'da CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Seçim bölgesindeki temaslarında CHP Bursa İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e CHP'den zeytin dalı.
Ziyaret öncesi basın mensuplarının masanın orta yerine toplanmasını isteyen CHP'li yöneticiler, 'Sağ tarafa AKP'liler sol tarafa bizimkiler oturacak" dediler.

Ancak Bakan Çelik'in salona girmesiyle oturma şekli de değişti. Ayakta kalan CHP Milletvekili Abdullah Özer, AK Partili milletvekillerinin arasına oturdu. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan; "Faruk Çelik, Bursa siyasetinin yetiştirdiği önemli bir isimdir. Kendisini sadece Çalışma Bakanı olarak değil hükümetin genel bir bakanı olarak görüyoruz. Bizim Bursa'mızın sorunlarını direkt kendisine ulaştırabileceğimiz bir bakan olduğu için mutluyuz" dedi.

Bakan Faruk Çelik ise, siyasetteki barış ortamının ülkenin yararına olacağına dikkat çekti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Bakan Faruk Çelik MHP İl Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Çelik, MHP'ye Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterdiği duruştan dolayı teşekkür etti. "Bundan sonra da doğruya doğru, yanlışa yanlış' bir siyaset anlayışının Türkiye'ye yerleşmesi gerektiğini söyledi.

Günün Önemli Haberleri