CHP işgal altında

Abone ol

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin işgal altında olduğunu iddia etti.

Batman'da engellilere dağıtılan tekerlekli sandalye töreninde konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin işgal altında olduğunu iddia etti.
CHP'nin yeteneksiz, beceriksiz, halk desteğini kaybetmiş, bir siyasi baron ve arkadaşlarının işgali altında olduğunu ileri süren Sarıgül, "Benim öncelikli görevim CHP'yi işgal altından kurtarmaktır" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Batman'a geldi. Davul zurna ile karşılanan Sarıgül, Zihinsel Engelliler Derneği'nde düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldı.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıgül, CHP'nin işgal altında olduğunu ileri sürdü. Öncelikli görevinin CHP'yi işgal altından kurtarmak olduğunu söyleyen Sarıgül, "CHP işgal altındadır. Yeteneksiz, beceriksiz, halk desteğini kaybetmiş, bir siyasi baron ve arkadaşlarının işgali altındadır. Önce benim görevim CHP'ye demokrasi getirmektir, Hak getirmektir, liderlere sahip çıkmaktır. Liderlere bağlı mebus değil, hakka ve halka bağlı mebusların olmasını sağlamaktır. Bugün Türkiye'de işgal edilmiş kaleler var. Dünyada da işgal edilmiş kaleler var. Ama Türkiye'de en büyük işgal edilmiş kale CHP kalesidir. O kaleyi önce Batman halkı, Güneydoğu halkı tüm Türkiye halkı ile kurtaracağız" dedi.

Günün Önemli Haberleri