Chelsea Lahma yöneldi

Abone ol

Roberto Carlos'un transferinde Fenerbahçe ile yarışan İngiliz ekibi Bayern Münih'li Lahm'a yöneldi.

Roberto Carlos'un transferinde Fenerbahçe ile yarışan İngiliz ekibi sürpriz bir kararla Bayern Münih'li Lahm'a yöneldi. Ada ekibinin Alman Milli Takımı'nın sol bekine teklif götürmesi sarı - lacivertlileri ümitlendirdi

Fenerbahçe'nin 100. yılda kadrosuna dahil etmek istediği Roberto Carlos konusunda İngiltere'den müjdeli bir haber geldi.

Brezilyalı yıldız ile ilgilenen Chelsea Kulubü, Bayern Münihli Lahm'a transfer teklifi götürdü. Uzun süredir Teknik Direktör Mourinho'nun talebi doğrultusunda Roberto Carlos'un transferini bitirmeye çalışan İngiliz ekibi, net bir sonuç alamaması nedeniyle Alman Milli Takımı'nın sol kanadında göz dolduran Lahm için 10.5 milyon euroyu gözden çıkardığını açıklandı.

Bild gazetesinin haberine göre Chelsea'nin bu transferde ısrarcı olduğu ancak Bayern Münih'in Lahm'ı vermeye sıcak bakmadığı ifade edildi. Alman kulübünün direktörü Karl Hopfner, "Bizim de Lahm'a ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.
Chelsea'nin Lahm'ı transfer etmesi halinde Roberto Carlos konusunda önü açılacak olan Fenerbahçe böylece rahat bir nefes alacak.

Günün Önemli Haberleri