Chat aşka kaçış yalanı

Abone ol

20 yaş küçük sevgilisi için eşini terk eden kadın, polisi alarma geçirdi. İşte şeytanın aklına gelmeyecek yalan!

Olay, Bursa-Adana hattında yaşandı. 39 yaşındaki bir İ.M. adlı kadın, chatte tanıştığı 19 yaşındaki A.T. için eşini ve çocuklarını terk edip Adana’ya gitti.

2 gün boyunca eşinden haber alamayan kocası emniyete başvurdu. Bu arada İ.M. kocasını telefonla arayıp, kaçırıldığını, kadın satıcılarının elinde olduğunu söyledi. Yardım isteyen İ.M.’nin sözleri üzerine paniğe kapılan Y.M., Bursa Emniyet Müdürlüğü’nü gidip durumu anlattı.

Telefon kayıtlarını inceleyen polis, İ.M.’nin Adana’dan aradığını saptadı. Merkez Otogar’da olduğu belirlenen İ.M.’yi kurtarmak için operasyon yapan Adana polisi kadın ile kaçırdığı ileri sürülen A.T.’yi otobüse binmek üzereyken yakalandı.

A.T. ile internette chat yaparken tanışan İ.M.’nin genç sevgilisi ile birlikte olmak için Adana’ya kendi isteğiyle geldiği ortaya çıktı.

“EŞİMİN ÖĞRENMESİNİ İSTEMEDİM''

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan İ.M., genç sevgilisi ile birlikte olabilmek için Adana’ya geldiğini itiraf etti: “Ailem ve akrabalarımın eşimi aldattığımı öğrenmesini istemediğim için kaçırılma yalanını kendim uydurdum. Telefonla aradığım eşime kaçırıldığımı söyledim. Bugün de geri dönmek için otogara gelmiştim. Yakalanmasaydık, geri dönünce ellerinden kaçıp kurtulduğumu söyleyecektim'' 

PLATONİK AŞK

İnternette chat yaparken tanışıp aşık olduğu İ.M.'yi onunla hoş vakit geçirmek için davet ettiğini açıklayan A.T. ise “Ben ona aşık oldum, geleceğini söyleyince ev kiraladım. 2 gün birlikte kaldık, platonik bir aşk duyduğum için cinsel bir ilişki yaşamadık" dedi.


(Haber:Fatih Karaçalı-Milliyet)

Günün Önemli Haberleri