Cezalılar antremana çıktı

Abone ol

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Lincoln ve Hakan Şükür, bugün idmana çıktı

Galatasaray'da, Beşiktaş ile yapılan derbi maç öncesinde kadro dışı bırakılan Lincoln ve Hakan Şükür, bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Kupası 1. tur rövanşında İsviçre'nin FC Sion takımıyla 4 Ekim Perşembe günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Beşiktaş derbisi öncesinde kadro dışı bırakılan ve dünkü antrenmana çıkmayan Lincoln ve Hakan Şükür de takımla birlikte çalıştı.

Feldkamp, antrenman öncesi sarı-kırmızılı futbolcularla 15 dakikalık bir toplantı yaptı. Antrenmanda, futbolcular koşunun ardından, kanatlardan ortalarla gol ve şut çalışması yaptı.

Sakatlığı bulunan Sabri ve Okan'ın yer almadığı antrenmanı, yöneticiler Tunca Hazinedaroğlu ve Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan da izledi.

Bu arada, antrenmanı izleyen az sayıda taraftar, çalışma sırasında Lincoln ve Hakan Şükür lehine tezahürat yaparken, doğum günü olan Ümit Karan'ı da tribüne çağırarak kutladı. Antrenman sonrasında da Hakan Şükür, taraftarların yanına giderek imza dağıttı.

Günün Önemli Haberleri