Cephanelik gibi otomobil

Abone ol

Taksiye çarpıp takla atan otomobilin sürücüsü kaçtı. Hurdaya dönen araçtan çıkanlar ise polisleri şoke etti.

Taksiye çarpıp takla atan otomobilin sürücüsü kaçtı. Hurdaya dönen araçtan çıkanlar ise polisleri şoke etti. bagajından kuru sıkı tabanca, elektro şok aleti, döner bıçağı, işlemeli hançer, ekmek bıçağı, levye ve İngiliz anahtarı çıktı.

Antalya'da kırmızı ışık ihlali yapan ve bir taksiye çarpıp takla atan otomobilin bagajından kuru sıkı tabanca, elektro şok aleti, döner bıçağı, işlemeli hançer, ekmek bıçağı, levye ve İngiliz anahtarı çıktı.

Kaza saat 01.00 sıralarında Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden Uncalı istikametine giden 29 yaşındaki Ahmet Abak'ın kullandığı 07 T 2191 plakalı otomobil, Akdeniz Sanayi Sitesi'nden ana yola çıkan 27 AZ 811 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Kazada ticari taksi yol ortasında dururken diğer otomobil taklalar atarak yol kenarına savruldu. Çevredekilerin farkettiği kazada otomobilde bulunanlar sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Bu sırada sürücü olduğu belirtilen kimliği belirsiz bir kişi yol kenarındaki boş araziye koşarak kaçtı. Otomobilde bulunan diğer yaralılar 20 yaşındaki Ümit Kaya ve 24 yaşındaki Yusuf Takar ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra otomobilin bagajında kuru sıkı tabanca, elektro şok aleti, döner bıçağı, işlemeli hançer, ekmek bıçağı, levye ve İngiliz anahtarı bulundu. Hurda haline gelen otomobil otoparka çektirilirken taksi sürücüsü Abak ise polis merkezine götürüldü. Yaralılar Kaya ve Takar'ın tedavilerinin ardından sorgulanacakları belirtildi.
Günün Önemli Haberleri