Cem Karacanın mezarı açıldı

Abone ol

Emrah Karaca'nın, Cem Karaca'nın oğlu olup olmadığının anlaşılması için DNA testi yapılacak.

İlkin Karaca'nın, "Cem Karaca tıbben baba olamıyordu" sözleri üzerine sanatçının oğlu Emrah Karaca tarafından açılan tazminat davasında verilen karar doğrultusunda merhum sanatçının Seyit Ahmet Deresi İranlılar Kabristanı'ndaki mezarı açıldı. Mezardan alınan örnekle, Emrah Karaca'nın, Cem Karaca'nın oğlu olup olmadığının anlaşılması için DNA testi yapılacak.

Bakırköy 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde İlkim Karaca aleyhine açılan tazminat davasında sanatçı Cem Karaca'nın, Emrah Karaca'nın babası olup olmadığının belirlenmesi için mezarının açılıp DNA testi yapılmasına karar verilmişti. Saat 13.40 sıralarında Seyit Ahmet Deresi İranlılar Kabristanı'na gelen görevliler, Adli Tıp Kurumu teknisyenlerinin gözetiminde merhum sanatçının kabrini açtı. Bakırköy 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden gelen görevliler de mezarlıkta hazır bulundu.

Kabirden alınan bir parça, DNA için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu sırada mezarlık görevlileri ve polis, basın mensuplarını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Mezarın açılmasını izleyen Emrah Karaca'nın annesi Feride Balkan, olayın çok üzücü olduğunu söyledi. Cem Karaca'nın ilk eşi olan Feride Balkan, "Aile birliğimiz bozuldu. Bu çok üzücü bir olay. Acı bir olay. Evladımız Emrah için Cem'le DNA'larımız aracılığıyla son kez bir araya geleceğiz" dedi.

Öte yandan, Cem Karaca Fun Klüp üyeleri adı altında mezarlıkta toplanan bir grup, olayın çok üzücü olduğunu ifade etti.

Günün Önemli Haberleri