Çarşının Kadıköy çıkarması

Abone ol

Beşiktaş taraftar gurubu 'Çarşı' Fenerbahçe-Beşiktaş kupa derbisi öncesi Kadıköy'e çıkarma yapacak.

Beşiktaş taraftar gurubu 'Çarşı' Fenerbahçe-Beşiktaş kupa derbisi öncesi Kadıköy'de dostluk dersi verecek.

Yarın oynanacak derbi öncesi İstanbul Emniyeti işi sıkı tutuyor. Kadıköy iskelesinden başlayacak olan güvenlik önlemleri Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda en üst seviyede olacak. Beşiktaş'lı taraftarların maça topluca gelmemesi için gerekli uyarılar yapıldı. Kadıköy'e en kolay ulaşım olan 'Deniz yolu' için ayrı önlemler alınıyor.

Siyah beyazlı taraftarlar vapurlara toplu bir şekilde bindirilmeyecek. Beşiktaş Kulübünün resmi taraftar topluluğu 'Çarşı' bu konuda İstanbul Emniyeti'nden yardım istiyor. Taraftarların münferit olarak vapurlara bineceğini ve bir çok taraftarın aynı anda Kadıköy'e geçeceğini belirten Çarşı gurubu üyeleri, bunun toplu bir hareket olmadığını söylüyor.

 Kadıköy'e geçildiğinde Emniyet Güçlerinin kurallara uyulmadığı gerekçesiyle kendilerine müdahele etmesi olasılığına karşılık bu açıklamayı yapan taraftarlar maç öncesi de büyük bir dostluk örneği sergileyecek. Çarşı gurubu lideri Alen Markaryan Beşiktaş taraftarının tüm Türkiye'ye hatta Avrupa'ya örnek bir taraftar topluluğu olduğunu belirterek " Biz yaptıklarımızla bir çok olayın öncüsü olacağız. Bizim ilkemiz takımızı sonuna kadar desteklemek ve centilmenliğin ne olduğunu herkese göstermektir. Bu ilkemizden ne olursa olsun vaz geçmeyeceğiz" dedi. Çarşı gurubu yarın derbi öncesi 'Genç Fenerbahçeli'ler' taraftar gurubu ile bir araya gelerek dostluk mesajları verecek.

 Emniyet güçlerinin de yanlarında olmasını isteyen taraftarlar " Sahada çok sıkı iki rakibiz. Ama dışarıda hepimiz kardeşiz. Bazı insanlar bizi öcü gibi göstermeye çalışıyor. Bizler de ana evladıyız. Bundan sonra herkes bizleri örnek alacak" şeklinde konuştular.

Günün Önemli Haberleri