Carrusca takıma alışamadı

Abone ol

Galatasaray Ankaraspor maçının hazırlıklarına başladı. Carrusca ilk antremanında tutuk çıktı.

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde 4 Ağustos Cuma günü Ankaraspor ile yapacağı sezonun açılış maçının hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesislerinde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşunun ardından 3 gruba ayrılarak tek pas çalışması yaptı.

Antrenman daha sonra çift kale maç ile devam ederken, teknik direktör Gerets hata yapan oyuncularını sert bir şekilde uyardı. Karşılaşma, Hakan Şükür'ün attığı golle 1-0 as takımın lehine sonuçlandı. Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Carrusca takımla birlikte ilk kez çalışmaya katılırken, Arjantinli futbolcunun idmanda takım arkadaşlarına uyum sağlamakta zorlandığı gözlendi.

Sakatlıkları bulunan futbolculardan Orhan takımla birlikte çalışmaya başlarken, Ümit Karan, Yalçın ve Hasan Kabze takımdan ayrı çalıştı. Belinde ağrıları olan Hasan Şaş, antrenmanı koşu yaparak tamamlarken, ''gastroenterit'' şikayeti olduğu belirtilen Volkan ise çalışmaya katılmadı. Galatasaray, Ankaraspor maçının hazırlıklarını akşam yapacağı basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Günün Önemli Haberleri