Carlosun taliplileri arttı

Abone ol

Roberto Carlos Real Madrid'ten sezon sonu yolcu. Kime gideceği belli değil ama teklif üstüne teklif yağıyor.

Roberto Carlos için son olarak Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımının girişimde bulunduğu ve İtalyan Giovanni Trapattoni ile birlikte bu takımın antrenörlüğünü yapan Alman Lotthar Matthaus'un, Roberto Carlos'a telefon ederek transfer teklifini ilettiği öne sürüldü.

Matthaus'un gelecek sezon için büyük bir takım kurma çalışmalarına başladıklarından bahsederek, Brezilyalı yıldızı ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. Red Bull firmasının sahibi olan milyarder Dietrich Mateschitz'in de Carlos'a rekor bir teklif yaptığı yazılırken, Brezilyalı futbolcunun şimdilik düşündüğü kaydedildi. Marca gazetesine göre Carlos'u isteyen kulüplerin başında gelen Fenerbahçe'nin yanı sıra Yunan Olympiacos, İngiliz Newcastle United ve ''açık çek'' verdiği iddia edilen Katar'ın El Gharafa takımı bulunuyor.

Real Madrid'den Carlos için veda maçı Real Madrid Futbol Klubü’nün, 30 Haziran itibariyle klüpten ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer olacağı belirtilen Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos’u görkemli bir biçimde uğurlamak için harekete geçti. Carlos için, veda maçı düzenleneceği ifade edildi.

Peru basınında yayınlanan haberlerde Madrid’in veda maçı düzenleyeceğine dikkat çekilirken bir sorun çıktığı, maçın tarihinin henüz belirlenmediği ifade ediliyor. Veda maçının, Madrid’in, 19 Haziran’da başlayacak ve 9 gün sürecek ABD gezisinden sonra gerçekleşmesi olasılığı bulunduğu belirtiliyor. Diğer bir çözümün ise, Fenerbahçe oyuncularının Madrid’in Santiago Bernabeu stadına davet edilerek bir veda töreninin yapılması olduğu kaydediliyor. Ancak bu alternatifin gerçekleşme olasılığının daha düşük olduğu da dile getiriliyor.

Günün Önemli Haberleri