Caner taburcu ediliyor

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda Eskişehirspor ile Alanyaspor arasında oynanan maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan Alanyasporlu Caner’i...

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda Eskişehirspor ile Alanyaspor arasında oynanan maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan Alanyasporlu Caner’in, bugün taburcu edileceği bildirildi.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda karşı karşıya gelen Eskişehirspor-Alanyaspor maçında, rahatsızlanan Caner Öztel, karşılaşmanın 30. dakikasındaki bir pozisyonda Eskişehirspor’un kalecisi Sinan ile çarpıştı. Çarpışma sırasında geçici hafıza kaybı yaşayan Caner, ambulansla Acıbadem Eskişehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Acıbadem Eskişehir Hastanesi tarafından konuyla ilgili yapılan futbolcunun sağlık durumuyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Caner’e ilk müdahale, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Önal tarafından yapıldı. Çekilen beyin tomografileri temiz çıkan Caner, dün gece tedbir amaçlı müşahede altında tutuldu. Çarpışma sırasında geçici hafıza kaybı yaşayan Caner’in, beyin tomogrofisinde herhangi bir kanama durumu yoktur. Sağlık durumu iyi olan futbolcu bugün taburcu edilecek.”
(İHA)

Günün Önemli Haberleri