Canaydından 2007 Hedef 17

Abone ol

Galatasaray Başkanı Canaydın, kulübünün hedeflerinin hiç bir zaman bitmeyeceğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, ''Galatasaray gibi büyük bir tarihi mirasa sahip kulüpler için ulaşılacak ve uğrunda mücadele edilecek hedefler hiçbir zaman bitmez'' dedi. Özhan Canaydın, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin aralık sayısında yer alan yazısında, Galatasaraylılar olarak 10 kez katıldıkları Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesinden arzuladıkları hedeflere ulaşamadan elenmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydederek, ''Ancak bu sonucu hereflerimizin sadece birinden uzaklaşmak olarak değerlendiriyoruz. Başta Turkcell Süper Lig olmak üzere, Fortis Türkiye Kupası'ndaki mücadelemizi, yani Türkiye kulvarındaki yarışı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Yeni sezona, ''2007 Hedef 17'' sloganıyla başladıklarına dikkat çeken Özhan Canaydın, şu ana kadar yaşadıkları talihsizlikleri geride bırakarak şampiyonluk hedefine ulaşmak için çaba gösterdiklerini vurguladığı yazısında, ''Siz değerli Galatasaraylıların da desteğiyle bu hedeflere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bundan da hiçbir şekilde şüphe duymuyoruz. Tüm Galatasaraylıların yaşananlara bu açıdan bakmalarını arzu ediyoruz'' cümlelerine yer verdi. Galatasaray'ın basketbolda hem bayanlar, hem erkekler branşlarında zirve mücadelesini sürdürdüğünü, voleybolda da bu seviyeye gelineceğine inandıklarını belirten Canaydın, sarı-kırmızılı camiaya yönelik yazısında, su sporlarında da başarıların devam ettiğini kaydederek sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik şu ifadelere yer verdi:

''Bu mücadeleyi, başta futbol olmak üzere her branşta kimi zaman yaşadığız talihsizliklere ve hiç beklemediğimiz sonuçlar almış olmamıza rağmen sürdürmeye devam edeceğiz. Sizlerden bu zor zamanlarda gerçek Galatasaraylılara özgü desteğinizi eksik etmemenizi ve sürdürmenizi özellikle istiyoruz. Siz bu desteği sürdürdükçe, Galatasaray daha da yücelecek ve her alandaki mücadelesini aynı kararlılık ve azimle sürdürecektir. Gün, bu anlayışla birbirimize kenetlenme ve destek olma günüdür. Galatasaraylı olma bilinci ve anlayışı hepimiz adına bunu gerektiriyor.''

Günün Önemli Haberleri